Posted on

Effektiv rekruttering af Finans- og økonomiprofiler

Kampen om kvalificerede finans- og økonomiprofiler i Danmark intensiveres. Virksomheder står over for kompleksitet i sektoren, den digitale revolution og afgangen af erfarne medarbejdere. Rekrutteringsprocessen er blevet tidskrævende, og innovative løsninger er afgørende.

Læs mere

Posted on

Ledelse af flere generationer- inkluder, anerkend og udfold potentialet

Det er vigtigt at inkludere og anerkende hver generations unikke kvaliteter. Babyboomere bringer erfaring, Generation X har balance mellem erfaring og teknologi, Millennials er engagerede, og Generation Z bidrager med teknologisk ekspertise. Tilpasset kommunikation, inkluderende kultur og vidensdeling er centrale elementer for succes i denne dynamiske arbejdsverden.

Læs mere

Posted on

Synlig ledelse: Når chefer bliver praktikanter 

Hvert år tager vores strategiske ledelse en markant tilgang til synlig ledelse ved at deltage som praktikanter i vores egne afdelinger. I modsætning til "Undercover Chef"-konceptet foregår det her uden forklædning. Ledere træder åbent ind i praktikantrollen, hvilket ikke blot giver dem indsigt i medarbejdernes dagligdag, men skaber også forståelse, åbenhed og en stærkere forbindelse mellem ledelse og medarbejdere. Dette initiativ er ikke kun en lektion i virksomhedens indre arbejde; det er nøglen til at fremme en kultur, hvor alle aktivt bidrager til organisationens succes.

Læs mere

Posted on

Fra udfordring til mulighed – Ledelse i usikre tider

Usikre tider, præget af uforudsigelighed og eksterne påvirkninger, kan betragtes som muligheder snarere end blot udfordringer. Udforsk muligheder i kaos. Ledelse i en cirkulær forståelse åbner nye perspektiver. Se kriser som chancer for vækst og udvikling. Vær en forandringsagent og skab en agil organisation.

Læs mere

Posted on

Ledelse i usikre tider – At navigere gennem forandringer

At lede i usikre tider kræver en velstruktureret tilgang. Samarbejde og kultur er afgørende for succes. Ledere skal balancere kommunikation af alvor og tryghed. Håndtering af paradokser er udfordrende, kræver kreativ tænkning. Innovation er nøglen til at tackle usikkerhed. Åbenhed for nye idéer driver virksomheden frem. 

Læs mere

Posted on

Vellykket Onboarding: En afgørende del af en effektiv rekrutteringsproces

At byde nye medarbejdere velkommen i en organisation er en afgørende fase, der kan definere deres fremtidige succes og trivsel. En vellykket onboardingproces, der inkluderer både faglige og sociale aspekter, er afgørende, uanset om vi står med en lang sommerferie, omfattende organisationsændringer eller andre udfordringer, der potentielt kan påvirke vores kapacitet til at tage imod en ny medarbejder.

Læs mere

Posted on

Hvad sker der, når vi mødes?

Jeg sad i en dejlig ferielejlighed i Tyrol i uge 29 og var ved at få morgenkaffen galt i halsen, da jeg på LinkedIn læste et indlæg på en af vores landsdækkende aviser. Artiklen handlede om Lærke på 18 år. Lærke har 22 tatoveringer, hvoraf nogle er synlige på halsen og armene. Desuden har hun piercinger i ansigtet. Artiklen går ud på, at Lærke gerne vil være sig selv på arbejdet -hun er gladest, når hun er sig selv og netop der i sin komfortzone udøver et fantastisk stykke arbejde ifølge avisen.

Læs mere

Posted on

13 ting du bør droppe for at få succes i dit arbejdsliv

Her får du 13 ting du bør droppe for at få succes i dit arbejdsliv. Vi ønsker alle at være succesrige, men alle ønsker ikke at være succesrige inden for det samme.

Læs mere

Posted on

Hvad skal der til, for at du vil arbejde, til du er 70?

En måde hvorpå vi kan øge størrelsen på arbejdsstyrken er ved at få de ældre til at blive længere tid på arbejdsmarkedet. Men hvilke barrierer findes der i forhold til at få flere til at ”forlænge” deres arbejdsliv?

Læs mere

Posted on

Ledighedsstress: Det ærgerligste tabu på arbejdsmarkedet

Det er ikke en dans på roser at være ledig, særligt ikke over længere tid, fordi ledighed ligesom stress er tabu på arbejdsmarkedet. Og minus gange minus giver kun dobbelt-minus, hvis jobbet lader vente på sig.

Læs mere

Posted on

Virksomheder tager socialt ansvar ved at støtte unges mod

Danmark er ét af de lande, hvor store og små virksomheder er længst fremme i forhold til at tage ansvar både socialt og samfundsmæssigt. Børn og unges mentale sundhed og trivsel er noget, virksomhederne vælger at støtte gennem deres CSR-engagement. Man hvad skal man vælge at støtte? 

Læs mere

Posted on

Teknologi fører ikke til massearbejdsløshed

Jeg tror ikke, vi skal være bange for at blive arbejdsløse i takt med automation, digitalisering og disruption  - jeg tror, vi skal glæde os til at bruge os selv på nye måder.

Læs mere

Posted on

Sådan får du succes med et kaffemøde

Formålet med kaffemøder er ikke kun at skaffe et job. Hvis kemien er til stede, er det en varig udbygning af dit faglige netværk, som du får al mulig fornøjelse af i fremtiden – muligvis også ved næste jobskifte.

Læs mere

Posted on

Hvad bestyrelser og aber har tilfælles

De er kortsigtede. De drives af griskhed og optimering af eget CV. Samtidig bruger de posten som erstatning for en storhedstid på ledelsesgangen, når de alligevel snart skal på pension. De sniksnakker og møder uforberedte op.

Læs mere

Posted on

Udflytning – Håndtering af et omfattende indgreb i livet og i organisationen

3.427 statslige arbejdspladser skal udflyttes. For de involverede organisationer, arbejdspladser og en række medarbejdere og ledere går man en urolig, uvis og potentielt utryg periode i møde.

Læs mere

Posted on

Fem gode råd til MUS-samtalen – til dig som medarbejder

Januar er højsæson for MUS- og PU-samtaler, hvor mange ledere benytter lejligheden til at kigge tilbage og evaluere på året, der er gået, og dermed kaste et blik i krystalkuglen ind i fremtiden sammen med sine medarbejdere. Her er 5 gode råd til dig som medarbejder.

Læs mere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få gode råd og tips så du er klædt på til arbejdsmarkedet