Actief Hartmanns

Dit konsulenthus i jobmarkedet

Med Actief Hartmanns får du perspektiv. Vi tror ikke, at vi kan tale ansættelse uden at tale fastholdelse og udvikling. Vi tror, vi er nødt til at tale om evnen til at tiltrække talenter og employer branding, når vi opsiger. Vi tror på, at fleksibel og fast bemanding skal sameksistere, når vi planlægger vores bemanding. Strategic workforce planning har aldrig været mere central i vores organisationer. Derfor specialiserer vi os i alle joblivets faser.

Med bredden i vores kompetenceområder, tilbyder vi dig en partner med et bredere perspektiv i hvert specialistområde. ”Future of work” kræver holistiske løsninger med specialist kompetencer.

Lokal og global

Actief Hartmanns er et nordisk konsulenthus i jobmarkedet med internationale partnerskaber over det meste af verden. Vi samarbejder årligt med 6.000 danske og internationale organisationer, kommuner og jobcentre og vi møder årligt 30.000 kandidater ansigt til ansigt. Vi bygger bro mellem organisationer og kandidater, hvor målet er at skabe flere vindere på arbejdsmarkedet. Vi bygger relationer i organisationer, hvor målet er at skabe trivsel, udvikling og produktivitet. Vi bygger veje ind i fremtidens arbejdsmarked, hvor målet er, at vores samarbejdspartnere går kompetente og oplyste ind i de forandringer og transformationer, som er et vilkår.

Hartmanns startede i 1996, hvor Jan Hartmann og Ronny Saul tog telefonen og begyndte at ringe, med det formål at matche arbejdsopgaver med kompetencer.

Vores kompetence områder er:

  • Vikarservice
  • Rekruttering
  • Newplacement
  • Consulting

Vi tilbyder specialistkompetencer inden for en række områder heriblandt: Search & Selection, assessment, fleksibel arbejdskraft, arbejdsmiljø, trivsels- og stressforebyggende arbejde, Newplacement og exit-strategier samt rådgivningsforløb tilbage på arbejdsmarkedet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få gode råd og tips så du er klædt på til arbejdsmarkedet