Rekruttering af ledere og specialister

Gennem 20 år har Actief Hartmanns specialiseret sig i at rekruttere specialister og ledere. Det giver et bredt netværk og en dyb brancheforståelse. Vores koncept er klart: specialister rekrutterer specialister – og ledere rekrutterer ledere. Al erfaring viser, at dette skaber de bedste resultater.

Kunder

For dig betyder det, at du bliver mødt af en konsulent med indgående erfaring, netværk og kendskab til netop den rolle, som skal besættes med indsigt i din branches særlige krav og dynamikker.

Kandidater

For dig, som kandidater, betyder det, at du mødes med en ”ligemand”, hvor du får plads til at tale dit fagsprog samtidig med, at du kan få svar på de spørgsmål, som optager dig – og du bliver en del af Hartmanns’ specialistnetværk.

Fleksibilitet og agilitet

At rekruttere de rette talenter kræver ekstraordinær fleksibilitet. Vi mødes med kandidaten, når kandidaten kan, uanset om det er lørdag aften eller mandag morgen. Vi stiller teknologi til rådighed, som gør det nemt at mødes på tværs af geografi og landegrænser.

Vi udfordrer dig, som kunde, til at have samme fleksibilitet, når du vil rekruttere dit næste talent. Vi tror på en åben og ærlig dialog med såvel kunder som kandidater, vi fungerer som begges repræsentant og facilitator for den fremadrettede gode dialog.

At rekruttere specialister og ledere kræver mange og gode searchkanaler

Derfor har vi gennem 20 år opbygget et udbygget search-netværk inden for:

  • Internationale samarbejdspartnere
  • Udbygget partnernetværk i Danmark
  • Udbygget valideret emnebank på 60.000 kandidater løbende
  • Stor tilgang af kandidater til Hartmanns hvert år: Møder vi 30.000 face-to-face
  • Udbyggede branche- og sektorspecifikke netværk
  • Etablerede samarbejder med universiteter, uddannelsesinstitutioner generelt, fagforeninger og brancheforeninger
  • Adgang til online CV portaler nationalt og internationalt

Vil du vide mere?
Så kontakt: