Outplacement

Outplacementforløb til ledere, direktører specialister og medarbejdere. Styrk dit Employer Brand og hjælp dine opsagte medarbejdere med at starte på en ny karriere.

Vores Outplacementforløb

Vores outplacementforløb er skræddersyet til den enkelte medarbejder, afdeling og organisation.
Vi håndterer både større afskedigelser og individuelle forløb for organisationer af enhver størrelse samt kommuner. Nogle af vores forløb fokuserer på det danske jobmarked, mens andre tager et internationalt perspektiv i betragtning.
Med mere end 20 års erfaring på jobmarkedet og over 1000 kandidater årligt i succesfulde Outplacement-forløb, er Actief Hartmanns din pålidelige partner før, under og efter opsigelsessituationer.

Newplacement – En ny tilgang til Outplacement

Newplacement er vores tilgang til Outplacement. Dine opsagte medarbejdere skal ikke ud, men snarere videre og hen imod en ny karriere. Derfor har vi valgt at kalde vores Outplacementforløb for Newplacement.

Vores Newplacementforløb fokuserer på målsætninger, planlægning og initiativer, der sigter mod fremtiden. Vores forløb tilpasses individuelt til dine afskedigede medarbejderes ønsker og behov, så de trygt kan fortsætte deres karriere et nyt sted med nye mål.
Kort sagt: Når du vælger et Outplacement-forløb hos Actief Hartmanns, får dine afskedigede medarbejdere ikke blot en god behandling og hjælp til at finde en ny vej frem. Du får også engagerede ambassadører, der bidrager til at styrke dit employer brand og det positive indtryk af din virksomhed.
For når du siger pænt farvel til dine medarbejdere, baner du vejen for deres karriere – og styrker dit employer brand.

1000+

Outplacement forløb om året

77% er i job

efter tre måneder

86 % er i job

efter seks måneder

Kundetilfredshed 1-6

5,4 hos kandidater – 5,5 hos kunder

Vil du vide mere?
Så kontakt: