Store som små bemandingsløsninger

Kundecase: Haribo A/S

Sådan hjælper vi Haribo med at optimere deres forretning

Haribo er en stor og kompleks forretning. Det er helt afgørende for dem, at deres bemanding matcher deres produktionsbehov ned til mindste deltalje. Der var derfor et stort behov for at kunne skalere hurtigt op/ned ift. udbud/efterspørgsel og en vekslen mellem faste og fleksible ansatte.

Hartmanns satte et team sammen med Haribo, hvor forskellige kompetencer sammen kunne sammensætte den bedste og mest strategiske bemandingsplan i henhold til at optimere og maksimere forretningen.

Teamet består af en Teamleder, HR, Produktionschef og Driftsdirektør i Haribo, som hver har deres rolle ift. at sikre en sund organisation på flere bundlinjer.

Teamet mødes en gang i kvartalet (dog udfordret under Corona) og justerer ift. virksomhedens aktuelle behov. Vi kigger sammen ind i fremtiden og forsøger at lægge en holdbar plan, som Hartmanns’ konsulent arbejder pro-aktivt ud fra. Det skaber tryghed hos medarbejderne og skaber et godt fundament hos ledelsen/organisationen.

Personalechef, Helge, siger om samarbejdet:

”Valget faldt på Hartmanns, da vi oplevede god kemi og stor forståelse for vores strategiske mål. De er en værdig sparringspartner og de bruger gode modeller og metoder til at analysere vores forretning således, at vi kunne holde fast i at være en attraktiv arbejdsplads.”

”Vi værdsætter vores samarbejde meget, da vi oplever at vi bliver klogere sammen. Hartmanns kommer med gode input, viden om bemanding, hvordan det kan skaleres klogt, samtidig med, at vi kan levere positive resultater.”

 

Kundecase: SSG

Vi oplever Hartmanns som en meget proaktiv og troværdig samarbejdspartner, der leverer kvalitet. Når SSG bestiller vikarer, er vi altid sikre på, at kandidaterne har været gennem en screening, der sikrer den rigtige og ønskede standard.

Hartmanns leverer meget dygtige og kompetente vikarer, og er klart en stærk samarbejdspartner, som er villig til at løse vores udfordringer. Samtidig er Hartmanns ikke bleg for at prøve nye løsningsmodeller, som medfører en mere effektiv hverdag for SSG.

Medarbejderne hos Hartmanns er professionelle og gør deres ypperste for at levere god service og masser af kvalitet. Samarbejdet med Hartmanns har haft enorm betydning.

SSG
Tina Vikke
HR-ansvarlig

Kundecase: Dansk Supermarked

Jeg er stærkt optaget af at behandle mine medarbejdere godt. Derfor hyrer jeg i spidsbelastede- og ferieperioder vikarer ind således, at mine medarbejdere kan få sammenhængende ferie sammen med deres familier. Jeg synes samarbejdet med Hartmanns er en stor succes, og jeg vil helt sikkert benytte mig af vikarer fra Hartmanns igen.

Jeg tog kontakt til konsulenthuset Hartmanns, da en af deres ydelser er fleksibel arbejdskraft i form af vikarer. En e-mail og et par tilbagemeldinger pr. telefon og vikarerne var i hus. Det var nemt at få arrangeret, og jeg kunne fortsætte mit andet arbejde. Det var nogle super gode og åbne folk, voksne mennesker, der tog det i stiv arm. Det var en god oplevelse og helt sikkert en model, jeg vil anvende igen.

Dansk Supermarked
Kim B. Olsen
Personale- og Servicechef

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få gode råd og tips så du er klædt på til arbejdsmarkedet