Hos os er det specialister, der rekrutterer specialister

I Actief Hartmanns kender vi om nogen til betydningen af en dygtig medarbejder. Vi har nemlig selv ansat de bedste. Og det siger vi ikke for at virke store i slaget. Men fordi vi efter 20 år i branchen – og mere end 20.000 rekrutteringer ved, hvad det kræver at finde den bedste kandidat. Hver gang.

En af hemmelighederne er et enormt netværk af validerede kandidater. En anden er en dyb faglig indsigt i din branche og de specifikke roller, du forsøger at udfylde. Det er blandt andet derfor, at vores konsulenter – udover mange års rekrutteringserfaring – har en baggrund inden for det område, de rekrutterer til.

Når du vælger Actief Hartmanns som rekrutteringspartner, kan du med andre ord være sikker på, at det er en leder, der rekrutterer din næste leder. En ingeniør, der rekrutterer din næste ingeniør. Og en IT-specialist, der rekrutterer din næste IT-specialist.

Simpelthen fordi det er det, der skal til for at tiltrække, kvalitetssikre og udvælge de stærkeste kandidater til netop din ledige stilling.

97%

af vores rekrutteringer løses succesfuldt

60.000

validerede kandidater i emnebanken

30.000

årlige face2face møder

Tilfredshed 1-6

5,6 hos kandidater

5,3 hos kunder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få gode råd og tips så du er klædt på til arbejdsmarkedet