Personlighedstest

I Hartmanns arbejder vi med flere forskellige personlighedstests. Vi har samlet dem alle i Actief Hartmanns’ Assessment Center. Assessment Centeret kan vælges som stand-alone – eller som del af din rekrutteringsproces.

Vores Assessment Center er struktureret af bestemte procedurer. Det kan beskrives som en kombination af tests og cases, der sammen med cv, referencer og interviews vurderer personlighed, evner, kompetencer og adfærd i forhold til et job. Assessment Centret sammensætter testforløb i samarbejde med dig, så disse er relevante for de konkrete stillinger.

Ved at benytte Assessment Centret får du indblik i kandidatens fremtidige performance, potentiale og match med jobbet ved at observere, hvordan kandidaten håndterer opgaver, problemer og situationer, der matcher det kommende job.

Assessment kvalitetssikrer din beslutning og er beviseligt den sikreste metode til at forudsige om kandidaten får succes i jobbet

Personlighedstest-typer

Actief Hartmanns er certificeret i en række test- og vurderingsværktøjer, som vælges, så de matcher de konkrete stillinger. Heriblandt kan nævnes:

Vil du vide mere?
Så kontakt:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få gode råd og tips så du er klædt på til arbejdsmarkedet