Landsdækkende vikarbureau med tusindvis af kvalificerede vikarer

Vikarløsninger

Med mere end 14.000 succesfulde vikariater om året, hvoraf mange besættes fra dag til dag, er Actief Hartmanns et af landets største og mest etablerede vikarbureauer.

Fra vores kontorer i hele landet leverer vi fleksible vikarløsninger, som tilpasses dine eksakte behov – uanset om du mangler en specialist i et år, en receptionist i en uge eller en større dag-til-dag-bemandingsløsning til din produktion og dit lager.

Du får leverancesikkerhed og parathed

Med en valideret emnebank på over 60.000 kandidater og 26.000 årlige møder med kandidater face-to-face, får du tryghed for levering og parathed – time til time.

Bøvl-frit samarbejde

Vi håndterer over 600 overenskomster og lokalaftaler – næsten fejlfrit. Selvom lønningsområdet er komplekst, garanterer vi dig et bøvlfrit samarbejde. Du betaler for den effektive arbejdstid – resten klarer vi.

Autoriseret partner

Som autoriseret vikarbureau af Dansk Erhverv og Vikarbureauernes Brancheforening, har du tryghed for, at vi lever op til lovgivning og overenskomster.

Du får perspektiv og skræddersyede løsninger

Tempoet i forandringer betyder, at virksomheder får behov for nytænkte og agile organisationsformer.
Det øger behovet for fleksible bemandingsløsninger og en partner, som ikke ”kun” er vikarbureau, men kan trække på det bredere perspektiv og flere kompetencer. Det vi kender som Strategic Workforce Planning.

Kontakt os for dialog om løsninger i det bredere perspektiv for din arbejdsstyrke på kort og lang sigt.

Kontorer i hele landet

14.000 vikariater

besættes årligt via Actief Hartmanns

98% vikariater

løses succesfuldt

600 overenskomster

og lokalaftaler håndteres

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få gode råd og tips så du er klædt på til arbejdsmarkedet