Rekruttering

Kundecase: CBS Legal

CBS Legals udfordring var, at de ledte efter en kandidat, der både var generalist indenfor kontraktret og offentligret samt en kandidat, der både skulle være specialist og juridisk leder.

Særligt til stillingen, som juridisk leder, var kandidatfeltet begrænset. De havde selv prøvet at søge efter kandidater af flere omgange, men uden der kom nogle nævneværdige ansøgninger.

Juridiskchef, Mette Kuhlen Gullach, siger om valgte af Hartmanns:

Ved Hartmanns’ hjælp fik vi defineret og målrettet stillingerne, således de matchede vores ønsker og behov. Ligesom vi blev helt klare på, hvad det er, vi kan tilbyde, og hvilken motivation, vi kan tilbyde vores medarbejdere.

Vi var midt i en brydningstid uden tilladelse til fysiske møder på grund af covid-19 nedlukningen. Der var Hartmanns en rigtig god hjælp, da det hele skulle foregå online.

Til trods for, at vi ikke kunne møde kandidaterne ”in real life”, havde vi en god fornemmelse og ro i maven, fordi Hartmanns via interviews havde kvalificeret kandidaterne, så de kunne matche fagligt såvel som personligt. Hartmanns brugte meget tid på search, da kandidaterne var svære at finde. Det havde stor værdi for det endelige resultat.

Det er rigtig dyrt at rekruttere de forkerte kandidater, og vi kan med glæde konstatere, at brugen af Hartmanns gav en kæmpe værdi.

Vi havde en god og ærlig dialog om vores behov og den optimale kandidat. Vi fik hjælp til at læse kandidaterne og til at spørge ind til de rigtige ting.
Vi fik god sparring om kandidaterne, så vi kom i dybden med dem fremfor at forblive i det overfladiske. Således fik vi foretaget den rette forventningsafstemning med kandidaterne og fundet de helt rigtige til stillingerne.

Resultatet blev; ro i maven ift. processen – og efterfølgende blev vi bekræftet i, at det er de rigtige kandidater, vi valgte. Mindset og motivation hos kandidaterne er det helt rigtige match for os. Der var ingen fornemmelse af, at ”vi nøjes med” – kandidaterne var lige i øjet.

Jeg kan til hver en tid anbefale at samarbejde med Hartmanns, når I skal rekruttere jeres næste medarbejder.

 

Kundecase: Dansk Blinde Samfund

Vi henvendte os til Hartmanns og en del andre rekrutteringsvirksomheder, da vi havde behov for en hotelchef til vores kursus og konferencested, Fuglsangcentret, i Fredericia. Vi blev bedst modtaget hos Hartmanns med en aktiv konsulent i Annette Brændstrup Winther. Vi valgte Hartmanns, da de var konkurrencedygtig på pris, og det virkede som en rekrutteringsproces med høj kvalitet. Udslaget for valget var Annette Brændstrup Winther, som fremstod som både professionel, faglig dygtig og god, offensiv energi. Det hele forløb rigtig godt. Effektivt, professionelt, godt forberedt, god struktur på proces.

Hartmanns gjorde en forskel for os. Vi fik flere gode kandidater til 1. samtale, og kandidaten, som vi valgte til sidst, er rigtig god. Det har afhjulpet med administration og koordinering af hele processen, og meget grundig kortlægning af finale kandidater.

Vi vil absolut anvende Hartmanns igen – særligt Annette Brændstrup Winther – hun er meget dygtig. Hun kortlægger behov, får en dyb forståelse for virksomheden, bliver en god sparringspartner og har klare meninger. Hun er effektiv, tilgængelig og struktureret. Hun kan varmt anbefales! Vi er meget tilfredse med samarbejdet. Der blev lavet et grundig forarbejde, god kortlægning af vores behov, god stillingsprofil, forventningsafstemning, grundige samtaler med kandidat, god kvalitetssikring hele vejen, god opfølgning efter tiltrædelse af nyansat.

Vi vil klart anbefale Hartmanns til andre.

 

Kundecase: Riis Retail

Vi havde en hasteopgave lige op til jul.. Vi manglede en medarbejder, hvilket fik os til at tage kontakt til Hartmanns. Konsulenten imødekom opgaven med et smil, og havde efter tre dage fundet tre forskellige kandidater til os. Vi endte med at ansætte den ene, tage den anden ind i et vikariat, som senere førte til fastansættelse. Den tredje kandidat tog vi ind i et længere vikariat.

Vi oplever, at Hartmanns er gode til at kontakte os, når nye og relevante kandidater kommer ind i deres system. Herfra beslutter vi, om det er aktuelt for os, på det gældene tidspunkt.

Det har været en stor hjælp for os, at få hjælp til rekruttering i perioder med høj intensitet og højt tempo. Her har Hartmanns vist sig som en professionel samarbejdspartner, som vi har været super glade for. Den kontakt vi har hos Hartmanns er god og personlig. Konsulenterne er dygtige til at spørge ind til virksomheden og sørge for at etablere tillid.

Riis Retail
Charlotte Weithaler
HR-manager

Kundecase: Hewikut kvartsgulve

Vi var en mindre virksomhed med ca. 16 ansatte som ville ekspandere med yderligere 3-4 funktionærer.

Da vi er en virksomhed med en lille administration, og med kræfterne henledt på vores kunder, besluttede vi os for at bruge et rekrutterings firma som skulle finde nogle emner til os.

Vi havde hørt om Hartmanns igennem en leverandør som talte rosende om firmaet, og derfor henvendte vi os til Hartmanns men en forespørgsel på, om de kunne hjælpe os med at finde de rette folk til vores firma.

På mindre end 6 måneder har Hartmanns fundet en salgschef, 2 sælgere, og en tekniker/IT supporter.  Alle medarbejdere er faldet godt til i firmaet, og vores kemi stemmer godt sammen, hvad er vigtigt hos en mindre virksomhed som vores.

Vi har været glade for samarbejdet mellem Hewikut kvartsgulve og Hartmanns, og vi vil også fremover gøre brug af Deres ekspertise på dette område

Hewikut kvartsgulve
Anders Kristensen
Salgschef

Kundecase: Hewikut kvartsgulve

Vi har tidligere foretaget alt fra annoncering m.v. ved ansættelse af nye medarbejdere, men har valgt at benytte Hartmanns, da det frembringer flere kvalificerede kandidater til jobbet, end hvad vi kan opnå ved almindelig annoncering.

Yderligere er det en meget tidskrævende opgave at annoncere og udvælge kandidater til samtale, gennemføre de indledende samtaler for at ende op med enkelte kvalificerede ansøgere.

Da det yderligere ikke er et kompetenceområde vi er stærke på, har vi valgt at benytte en af de professionelle udbydere.

Jeg tror at mange af de jobsøgende har ændret vaner, og i højere grad benytter sig af de nye medier der er tilstede i forbindelse med jobsøgning,og det har da også efterfølgende vist sig, at Hartmanns er i stand til hurtigt at fremvise kvalificerede kandidater.

Da de har foretaget den første screening, kan vi gå direkte til biddet med de ansøgere vi får præsenteret, og det har sparret os for mange ressourcer.

JEVI A/S
Hans Nørgaard
Admin. Direktør

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få gode råd og tips så du er klædt på til arbejdsmarkedet