Bliv vikar – det rimer på frihed

At være vikar i Acteif Hartmanns betyder frihed til selv at bestemme, hvornår du vil arbejde. For at blive vikar i Actief Hartmanns skal du oprette dig i vores emnebank. Efterfølgende får du et login, hvor du kan vedligeholde din profil, søge ledige stillinger og meget mere. Du vil også opleve, at vores konsulenter vil tage kontakt til dig med vikariater, der passer til dig.

 

Derfor skal du blive vikar

Som vikar er det en god mulighed for at tjene lidt ekstra og få erfaring inden for forskellige brancher. Når du er vikar, giver det dig mulighed for at opbygget dit netværk, forbedre dit CV og få kendskab til flere forskellige arbejdspladser.

Nogle vikarer elsker friheden i at arbejde som vikar. Du kan selv bestemme, hvilke vagter og vikariater du vil tage. Det betyder at du f.eks. kan arbejder i et halv år og rejser så et halvt år. Eller du kan arbejde i din ferie, hvis du studerer mulighederne er mange.

Vikariater kan også være vejen til det nye job.

 

Vores vikarer – er vores ambassadører

Som vikar i Actief Hartmanns er du også vores ambassadør ude i virksomhederne. Vi følger løbende op med dig, om vikariatet går godt, ligesom du altid er velkommen til at kontakte din konsulent i Actief Hartmanns. Det er vigtigt for os, at du trives i dine vikariater.

Vi har vikariater i hele Danmark og indenfor mange brancher. Vi oplever, at mange af vores vikarer er tilknyttet Actief Hartmanns i flere år og ude i flere forskellige vikariater.

Du kan læse meget mere om hvad det vil sige at være vikar under ”Vikar i Hartmanns”.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få gode råd og tips så du er klædt på til arbejdsmarkedet