Faste jobs

Type

Faggruppe

Region

Der er 58 job(s), der matcher dig

Vi søger Industrielektrikere og Automatikteknikere til kunde i Nordsjælland

Ny

Indrykket 25/4/2024 - 11:02

Er du passioneret omkring el og automationsopbygning? Vil du være med til at sætte dit præg på innovative pilotanlæg? Så har vi måske jobbet til dig! For vores kunde i Nordsjælland søger vi dygtige industrielektrikere og automatikteknikere til spændende og udfordrende opgaver til projektansættelser på 1-2 år.
Vis stilling

Servicemedarbejder til længerevarende vikariat

Ny

Indrykket 24/4/2024 - 15:18

På vegne af Actief Hartmanns kunde i Albertslund, indenfor Food Service, søger vi dedikerede Servicemedarbejdere til fuldtids vikariater. Vil du være med være med til at skabe livskvalitet og madglæde for ældre og mennesker med særlige behov, så er dette vikariat måske noget for dig!
Vis stilling

Er du et el-teknisk rådgivningstalent, som brænder for kundekontakt?

Ny

Indrykket 24/4/2024 - 11:35

Har du en el-teknisk/el-faglig baggrund? Kan du se dig selv i en udadvendt administrativ rolle, med daglig rådgivning af blandt andet el-installatører?
Vis stilling

Truckfører og lagermedarbejdere med truckcertifikat

Ny

Indrykket 24/4/2024 - 11:27

Sommeren er på vej og det er dit næste job måske også? Til forskellige vikariater, kortere og længerevarende, sommeren over og ’try and hire’, søger vi flere lagermedarbejdere der bare kan det der med at kører truck.
Vis stilling

Eksamensvagter til Næstved, Vordingborg & Slagelse

Ny

Indrykket 23/4/2024 - 13:17

Eksamensvagter til Næstved, Vordingborg & Slagelse Vi mangler 15 vikarer til vores faste pulje af eksamensvagter til opstart og afholdelse af terminsprøver & optagelsesprøver - Der er mulighed for at blive en del af et fast eksamenskorps med vagter året rundt med hovedfokus på Maj/Juni/August & December/Januar
Vis stilling

Eksamensvagter til Storkøbenhavn

Ny

Indrykket 23/4/2024 - 13:02

Eksamensvagter til Storkøbenhavn  Vi mangler 15 vikarer til vores faste pulje af eksamensvagter til opstart og afholdelse af terminsprøver & optagelsesprøver - Der er mulighed for at blive en del af et fast eksamenskorps med vagter året rundt med hovedfokus på Maj/Juni/August & December/Januar
Vis stilling

Lagermedarbejder der elsker duften af træ søges til fast job

Ny

Indrykket 23/4/2024 - 12:47

Der er gang i byggemarkederne og byggesæsonen samt det gode vejr står for døren.
Vis stilling

Kickstart dit sabbatår/ sommerferie med arbejde inden for lager- eller produktionsområdet

Ny

Indrykket 23/4/2024 - 10:17

Til flere af vores større kunder med lokationer over hele landet søger vi medarbejdere. Igen i år åbner der sig masser af nye vikariater hen over sommeren. Nogle forsætter måske frem mod Jul, og nogle kan blive til fastansættelse. Så er du interesseret at tjene penge og få muligheden for at prøve kræfter af inden for lager og produktion er der nu gode muligheder.
Vis stilling

Er du HARDI's nye Aftersales Specialist?

Ny

Indrykket 23/4/2024 - 08:47

Så har du her muligheden for at være med til at udvikle og supportere vores eftermarked! Du bliver en del af et erfarent team på 11 medarbejdere, som sikrer, at vi yder Danmarks bedste service!  
Vis stilling

Længerevarende lager vikariat ved Lufthavnen

Ny

Indrykket 22/4/2024 - 12:17

Fra nu af og hen over sommeren søger vi medarbejdere til lagerarbejde hos kunde ved Københavns lufthavn. Der er mulighed for fastansættelse efterfølgende. 
Vis stilling

LTECH søger CTS-teknikere til forskellige områder af deres forretning.

Ny

Indrykket 22/4/2024 - 08:52

Områderne LTECH søger til er Service, Pharma og Driftscenter   - Vil du arbejde som CTS-tekniker i en virksomhed, hvor trivsel, fællesskab og frihed under ansvar, står øverst på agendaen?
Vis stilling

Medarbejder til lager og produktion med eller uden erfaring

Ny

Indrykket 19/4/2024 - 14:32

Er du nysgerrig på dine muligheder indenfor lager og produktion? Vi samarbejder med en bred vifte af virksomheder, som mangler dig, der søger tilkaldevagter, deltid eller dit fremtidige job.
Vis stilling

Dækmontør til Hillerød søges

Ny

Indrykket 19/4/2024 - 12:47

Vi søger 1 medarbejder til dækskifte i Hillerød. Vi søger dig der har erfaring eller dig som har sabbatår og gerne vil have et fuldtidsarbejde i 1 måned og som vil læres op i dækskifte.
Vis stilling

IT Compliancespecialist der brænder for implementering og uddannelse

Ny

Indrykket 19/4/2024 - 11:26

Brænder du for at gøre en forskel? Og vil du være med til at styrke energibranchen inden for IT-compliance? Så er muligheden her nu. Vi søger en skarp IT compliancespecialist med digital indsigt. Evner du at bygge den bro, der skal til for at skabe IT sikkerhedsløsninger og processer, som kan understøtte SERVIAs 21 andelshavere på vej ind i en digital transformation og samtidig sørge for at sikkerhed har nødvendig fokus?
Vis stilling

Lead Drilling Engineer

Indrykket 16/4/2024 - 10:08

Do you have offhore Extended Reach Drilling experience with proven delivery? Are you interested in overseeing the upcoming drilling campaigns with one explo and two infill wells in Denmark? If yes to these questions, then this position at TotalEnergies Denmark in the Esbjerg office might be your next job!
Vis stilling

Bliv tekniker hos JJ X-Ray i Hørsholm og bidrag til banebrydende forskningsresultater

Indrykket 15/4/2024 - 15:32

Har du en elektrisk eller mekanisk baggrund og erfaring med elektrisk/finmekanisk montage? Så har du lige nu mulighed for at bidrage til banebrydende forskningsresultater inden for røntgen, synkrotron-stråling og neutron-instrumentering.
Vis stilling

Er du omhyggelig og mødestabil og kunne du tænke dig, at arbejde på et lager, så har vi jobbet til dig

Indrykket 15/4/2024 - 14:32

Actief Hartmanns søger lagermedarbejdere til kunde beliggende i Køge/Lille Skensved Vi søger lige nu vikarer til en spændende virksomhed i Køge med opstart fra maj måned i uge 19. Din baggrund og erfaring er ikke så vigtig - det vigtigst er, at du er omhyggelig og kan skelne imellem varenumre og antal. Der vil blive sørget for en grundig oplæring ved opstart ude hos virksomheden. Om jobbet Din primære opgave vil være, at du skal sørge for at lægge varer ind i en Autostore på de rigtige lokationer. Du skal taste koder og antal varer ind i systemet, således at varerne kan blive pakket i de rigtige kasser og derefter sendt ud til kunderne. Det er vigtigt, at du som person er flittig, grundig, og altid møder til tiden. Der er ingen tunge løft men du står op hele dagen.
Vis stilling

Lønkonsulent til energikoncern

Indrykket 15/4/2024 - 12:01

Får du energi af den månedlige lønkørsel samtidig med, at du sørger for at have styr på alle detaljerne? Vil du være med i et stærkt team i en solid energikoncern? Vi tilbyder dig en stilling, hvor du får medansvar for lønkørslen i et tema af fagligt dygtige kolleger.
Vis stilling

Projektleder til fremsynet multiforsyning

Indrykket 15/4/2024 - 11:02

Vi har brug for dig, der vil hjælpe os med at løfte TREFOR ind fremtiden, hvor klimaforandringer, ressourceudnyttelse, globalisering, urbanisering, teknologi og digitalisering er kodeordene for at sikre fremtidens velfærd.
Vis stilling

Kan du styre en truck, yde høj service, og sikre optimal håndtering af varer?

Indrykket 12/4/2024 - 14:02

For vores kunde beliggende i Greve søger vi en habil truckfører Kan du styre en truck, yde høj service, og sikre optimal håndtering af varer? Har du lyst til at være en del af et dedikeret 12-mands stort lagercrew af velkvalificerede medarbejder med lokation på et imponerende 10.000 m2 stort lagerhotel, samt vores 2.500 m2 store terminal i Greve? Så er denne stilling en oplagt mulighed for dig! Lige nu søger virksomheden nye medarbejder til deres terminal på dag-/aftenhold. Hvor du vil blive en del af et team bestående af engagerede kollegaer, der arbejder effektivt sammen, hvor nøgleordene er passion og teamwork.  
Vis stilling

2 Strategiske indkøbere til DPA Microphones, Asnæs

Indrykket 12/4/2024 - 10:17

Har du erfaring som indkøber og brænder du for at sikre en god og professionel samarbejdsrelation mellem leverandører og DPA? Har du et højt personligt drive og brænder for at bidrage positivt ved at inspirere kolleger til at være et team i verdensklasse? Så læs videre! DPA Microphones vil fortsætte den kraftige vækst af deres strategiske planer inden for Supply Chain – og søger derfor 2 nye kolleger.
Vis stilling

Udbudsjurist eller udbudskonsulent til SERVIAs kontor på Sjælland

Indrykket 11/4/2024 - 15:27

SERVIA er et indkøbs- og servicefællesskab ejet af 21 danske energi- og forsyningsvirksomheder. Vi oplever stor vækst og efterspørgsel på vores services og søger derfor endnu en dygtig udbudsjurist til at styrke vores afdeling i Helsingør. Du får en vigtig rolle, hvor du skal være med til at drive og styrke vores udbudsprocesser samt bistå vores stærke udbudsteam. Endvidere vil du få en vigtig rolle i forhold til udvikling af SERVIAs position på Sjælland.
Vis stilling

Lagermedarbejder til Køge, Næstved eller Glostrup - Aften el. Nat

Indrykket 10/4/2024 - 15:03

Er du klar til at indgå i et team med et højt humør i fast job med mange varierende opgaver? Du starter ud i jobbet som vikar hvor du efter planen kan tilbydes fastansættelse efter 12 -16 uger.
Vis stilling

Friske medarbejdere til morgenrengøring søges til Storkøbenhavn.

Indrykket 10/4/2024 - 12:32

Service, smil og morgenfrisk. Vi tilbyder frihed til at vælge hvor og hvor ofte du vil arbejde. Dine arbejdsopgaver vil bestå af rengøring af institutioner, plejehjem, kontorer og skoler i Storkøbenhavn. Din baggrund og erfaring kan være bred. Du skal dog som minimum have erfaring med rengøringsarbejde. Du elsker at møde nye mennesker og har nemt ved at tale med alle typer - uanset alder og interesser. 
Vis stilling

Engineer for pipeline inspections

Indrykket 9/4/2024 - 09:47

Do you have knowledge within corrosion and want to work with pipeline inspection? Do you have good people skills and abilities to coordinate with stakeholders in a leading energy company that values your skills and experience? If so, you might be the perfect fit for the Pipeline Engineer position at TotalEnergies in Denmark.
Vis stilling

Ejendomstekniker faglært/ufaglært søges til Vejle til vikariat mhp fastansættelse. Sjælden udbudt stilling

Indrykket 8/4/2024 - 14:32

Har du hænderne skruet rigtigt på, kan jonglere med borde og stole og bor i omegnen af Vejle, så læs endelig videre.  
Vis stilling

Actief Hartmanns i Fredericia søger en konsulent til vikarforretningen

Indrykket 8/4/2024 - 13:17

Actief Hartmanns oplever fortsat stigende efterspørgsel på vores services inden for længerevarende og specialist vikariater. Derfor søger vi nu yderligere en konsulent, som med erfaring og overblik kan bidrage med vikarløsninger og høj service til vores kunder indenfor forskellige brancher. Actief mantraet er ”People in Action”, og du bliver en del af i et velrenommeret konsulenthus med 25 års succesfuld erfaring på jobmarkedet og 100 dedikerede kollegaer i Danmark. Actief Hartmanns blev i 2022 del af den internationale Actief gruppe – og strategien for Danmark er dermed endnu mere ambitiøs: Fordobling af forretningen og 20-25 afdelinger landsdækkende. Den vækstrejse giver store muligheder både for dig og for dine kolleger.
Vis stilling

Vicevært/handyman til Horsens.Er du klar til at indgå i et team med et højt humør i fast job med mange varierende opgaver?

Indrykket 8/4/2024 - 12:47

Vicevært/handyman til Horsens.Er du klar til at indgå i et team med et højt humør i fast job med mange varierende opgaver? Du starter ud i jobbet som vikar hvor du efter planen kan tilbydes fastansættelse efter 12 uger.
Vis stilling

Lager og produktionsmedarbejder til Herning området

Indrykket 4/4/2024 - 14:32

Vi oplever en stigende efterspørgsel på  faglærte og ufaglærte lager- og produktionsmedarbejdere, til både korte og længerevarende vikariater.
Vis stilling

Do you want to contribute to groundbreaking research results by developing high-end instrumentation?

Indrykket 4/4/2024 - 14:02

We are looking for two innovative mechanical engineers! Right now, you have a unique opportunity to join the talented engineering team at JJ X-Ray in Hørsholm and design state-of-the-art scientific instrumentation for Big Science Facilities all over the world.
Vis stilling

Lead Accountant søges til innovativ virksomhed i vækst (Søborg)

Indrykket 4/4/2024 - 13:47

Som en del af Jesper Torvekøkkens vækststrategi søges dygtig Lead Accountant til at styrke økonomiafdelingen.
Vis stilling

Maskinmester søges til Kraftvarmeværk

Indrykket 4/4/2024 - 09:02

Har du erfaring med overvågningssystemer (Scada-anlæg) og vil du være en del af en virksomhed der er i gang med den grønne omstilling? Så læs mere her..
Vis stilling

Vær med til at udvikle og drive QHSE-agendaen hos Amphenol Cabelcon i Vordingborg

Indrykket 3/4/2024 - 08:32

Brænder du for kvalitet, miljø, sundhed og sikkerhed og vil du være med til at gøre en forskel i en global markedsledende virksomhed? Så har du lige nu har du en unik mulighed for at blive en del af kvalitetsafdelingen hos Amphenol Cabelcon i Vordingborg.
Vis stilling

Rengøringsassistenter søges til Fredericia

Indrykket 27/3/2024 - 08:48

Vi søger efter flere rengøringassistenter til jobs Fredercia kommune.
Vis stilling

VEKS søger Business Controller indenfor energiområdet

Indrykket 22/3/2024 - 15:02

Vestegnens Kraftvarmeselskab I/S har brug for en som kan udfordre de store varmeproducenter og holde det forkromede overblik i en kompliceret afregnings verden. Stillingen er en forstærkning af den eksisterende organisation, og du får en central rolle i VEKS med stor fokus fra direktionen.  
Vis stilling

Leder til produktionen hos RMIG

Indrykket 20/3/2024 - 09:47

RMIG Solutions i Ballerup søger en leder med en skarp teknisk profil. Du har sans for det maskintekniske i produktionen, og du stortrives med ledelse af og daglig sparring med operatører
Vis stilling

Administrativ servicemedarbejder til terminal/lager

Indrykket 15/3/2024 - 15:17

Til et af Danmarks førende og mest anerkendte pakkevirksomheder i Køge søges der nu efter dig, der ønsker en spændene ny karrierevej
Vis stilling

Technical Writer til producent af high-end procesudstyr til pharma/biotek/medico-industrien

Indrykket 12/3/2024 - 13:13

For vores kunde Watson-Marlow Flexicon A/S, der er baseret i Ringsted, søger vi endnu en perfektionistisk og detailorienteret Technical Writer til virksomhedens dokumentationsafdeling.
Vis stilling

Vær med til at udvikle og lede tilbudsafdelingen hos en af Sjællands førende entreprenører - Bliv Tilbudschef hos JHH Entreprenør ApS

Indrykket 8/3/2024 - 11:02

Kommer du fra en stilling som tilbudsberegner fra anlægsbranchen og drømmer du om mere ansvar? Så har du lige nu en unik mulighed for at være med til at opbygge, strukturere og digitalisere tilbudsafdelingen hos JHH Entreprenører.
Vis stilling

Project Manager – Kunde installationer

Indrykket 7/3/2024 - 16:18

Trives du med spændende og varierende projekter, hvor du har mulighed for at udleve dit fulde potentiale og samtidig gøre en positiv forskel for verden omkring dig? Så læs videre her.
Vis stilling

Økonomichef til Facit Bank

Indrykket 6/3/2024 - 15:47

Bliv en del af et pengeinstitut i udvikling...
Vis stilling

Servicetekniker til instrumentvedligeholdelse og -service

Indrykket 6/3/2024 - 14:32

- Bliv en del af teamet hos Duotec A/S som servicetekniker!
Vis stilling

Sorterings- og pakkemedarbejder søges til Køge

Indrykket 4/3/2024 - 15:47

Til en af Danmarks førende pakkesorterings virksomheder søger vi dig, der ønsker at tjene penge til dine fremtidsdrømme, et ekstra fedt forår eller blot dig der mangler et spændende job som vikar.
Vis stilling

Erfaren mekaniker søges til værksted i Vejle

Indrykket 29/2/2024 - 09:17

Går du med en værkfører i maven ? Og har du min. 3-4 års erfaring som mekaniker, så er jobbet her. 
Vis stilling

Make a difference for people, customers, and the planet by transforming and upgrading the factory at Alfa Laval in Nakskov

Indrykket 23/2/2024 - 09:47

Are you equipped with solid project management skills? And are you passionate about making a positive impact and shaping the future of industries through innovation and sustainability? Then Alfa Laval in Nakskov is the place for you!
Vis stilling

Fælleskassen søger rådgivere inden for bolig og pension

Indrykket 20/2/2024 - 09:12

Nu har du muligheden for at blive rådgiver enten indenfor bolig eller pension i et pengeinstitut, hvor du selv kan tage beslutninger og rådgive kunden.  
Vis stilling

Gør eksamen til en god oplevelse - Ninja på listefødder (eksamensvagter) søges til flere byer i Jylland og Fyn

Indrykket 16/2/2024 - 15:16

Kan du dyrke roen og ordenens kunst? Så er dette din chance for at skabe en forskel som Eksamensvagt!
Vis stilling

Rengøringsmedarbejder til vikariat med henblik på fastansættelse

Indrykket 15/2/2024 - 14:06

 På vegne af Actief Hartmanns kunde i Søborg, indenfor produktionsområdet, søger vi 1 rengøringsmedarbejder til at varetage rengøringen af virksomhedens kontorfaciliteter.
Vis stilling

Projektleder til koordinering af stærkstrømsprojekter

Indrykket 14/2/2024 - 16:08

Vi investerer kraftigt i Trekantområdets el-net bl.a. for at fremtidssikre det til el-biler, varmepumper og til de virksomheder samt nye borgere, der flytter til området. Som projektleder i TREFOR Infrastruktur´s Elforsyningsafdeling koordinerer du både store og små stærkstrømsprojekter i hele TREFOR El-net´s forsyningsområde.
Vis stilling

Actief Hartmanns i Køge søger tempofyldt konsulent til vikarforretningen

Indrykket 12/2/2024 - 15:03

Actief Hartmanns oplever fortsat stigende efterspørgsel på vores services inden for vikariater.  Derfor søger vi nu en konsulent, som med erfaring og overblik kan bidrage med vikarløsninger og høj service til vores kunder indenfor forskellige brancher.  Actief mantraet er ”People in Action”, og du bliver en del af i et velrenommeret konsulenthus med 25 års succesfuld erfaring på jobmarkedet og 100 dedikerede kollegaer i Danmark. Actief Hartmanns blev i 2022 del af den internationale Actief gruppe – og strategien for Danmark er dermed endnu mere ambitiøs: Fordobling af forretningen og 20-25 afdelinger landsdækkende. Den vækstrejse giver store muligheder både for dig og for dine kolleger.
Vis stilling

Experienced Bio/Life Science Patent Attorney for AWA's Office in Copenhagen

Indrykket 8/2/2024 - 15:33

AWA is a recognized international patent firm specializing in intellectual property rights and patent advisory services, which is owned by over 50% of its employees and one of the largest IP firms in Europe. They offer tailored solutions to their clients across a wide range of industries, including the Bio/Life Science, pharmaceutical, telecom, automotive and mechanical segments.
Vis stilling

Servicetekniker søges til fremgangsrig innovativ produktionsvirksomhed i Køge

Indrykket 8/2/2024 - 10:38

  Er du ham som virksomheden kan sende ud til kunder i indland såvel som udland og være ansvarlig for at idriftsætte eller servicere virksomhedens produktprogram, hvor du selvstændigt planlægger fra start til slut, så kunne denne stilling måske være noget for dig, der også ønsker en mulighed for at udvikle dig både fagligt og karrieremæssigt.
Vis stilling

Produktion/Lagermedarbejder søges til virksomhed i Smørum

Indrykket 30/1/2024 - 14:02

Vi søger en ny  kollega til vores kunde i Smørum. Der er tale om Produktion og lagerarbejde med truck, det er med henblik på fastansættelse.
Vis stilling

Længerevarende vikariat til madanretning for Catering i Kastrup Lufthavn

Indrykket 19/1/2024 - 22:39

Fra nu af og hen over sommeren søger vi medarbejdere til produktion og madanretning til kunde ved Københavns lufthavn. Der er mulighed for fastansættelse efterfølgende. 
Vis stilling

Account Manager – Denmark

Indrykket 11/1/2024 - 21:39

Actief Hartmanns is searching for an experienced and enthusiastic candidate for the position of Account Manager - Denmark
Vis stilling

Er du Fagerbergs nye produkt- og markedsspecialist?

Indrykket 8/1/2024 - 11:58

I denne stilling vil du være en central del af vores produktteam af produktspecialister. Dit ansvarsområde vil omfatte opbygning af produktkendskab, tæt samarbejde med leverandører og understøttelse af vores salgsteam med din ekspertise.
Vis stilling

Entreprenant og sælgende leder til udvikling af ny ambitiøs vikarafdeling i Sønderjylland

Indrykket 3/1/2024 - 08:24

Drømmer du om at være ansvarlig for din egen afdeling, team og område? Nyder du at være i en rolle, hvor du både udvikler kunder, medarbejdere og forretning? Så kunne rollen som Afdelingsleder/Branch Manager ved Actief Hartmanns i Tønder være noget for dig! Vi vil gerne have dig med på vores vækstrejse, hvor vi vil fordoble vores samlede forretning og åbne flere nye afdelinger lokalt over hele landet for derved at sikre kunder og kandidater nærhed og lokale partnerskaber. Vi har allerede åbnet 4 nye lokale afdelinger i år – og nu er tiden kommet til at ansætte en Branch Manager til vores afdeling i Tønder. I 2022 blev Hartmanns en del af den internationale Actief Group med 220 afdelinger i Vesteuropa. Dermed er vi i gang med vores vækstrejse og ambition om at fordoble vores omsætning og åbne 20-25 afdelinger rundt i landet inden for en kort årrække. 
Vis stilling

Headhunter til Actief Hartmanns

Indrykket 28/11/2023 - 14:57

Vi søger endnu en kollega til vores fantastiske og dygtige Recruitment Team i Fredericia, hvor du arbejder med rekrutteringsopgaver og projektansættelser primært inden for Teknik, IT, ledelse og administration i hele Jylland og på Fyn. Du kender os måske som Hartmanns, men sidste sommer blev vi en del af belgiske Actief Group. Actief Group har nogle meget positive forventning til Actief Hartmanns, og disse er vi i gang med at effektuere med bl.a. en stor fokus på ekspansion. Du kan derfor forvente at blive en del af en virksomhed, som er på en meget spændende og sjov rejse, som du også selv får en stor rolle i.
Vis stilling