Vi tager et socialt og bæredygtigt ansvar

Actief Hartmanns’ CSR omhandler mangfoldighed og socialt ansvar samt efterlevelse af principperne i FN’s Global Compact. Det er en redegørelse for samfundsansvar. Actief Hartmanns’ kernekompetence er at skabe positive forandringer for organisationer og mennesker på arbejdsmarkedet. Vores væsentligste indvirkning på samfundet er inden for områderne mennesker og arbejdsmarked, og det er derfor også dér vores fokus er i CSR-arbejdet. Du kan læse Actief Hartmanns’ CSR rapport her.

MOT – betyder mod på norsk

Actief Hartmanns støtter og samarbejder med den globale frivillige organisation MOT. Vi ønsker at støtte organisationens arbejde med at skabe stærke unge og trygge ungdomsmiljøer. Actief Hartmanns er optaget af, at vi får stærke unge mennesker ud på arbejdsmarkedet og understreger vores filosofi om, at alle skal være chef i sit eget liv. MOT udvikler og styrker unges selvbevidsthed og mod.
 
 

MOT

MOTs værdier er:

  • MOD til at leve
  • MOD til at bryde sig om
  • MOD til at sige nej

Se mere på www.motdanmark.dk
 
 

Verdens Bedste Nyheder

Actief Hartmanns er partner med Verdens Bedste Nyheder. Det er en organisation, der arbejder for at sprede vigtige, konstruktive nyheder om verden, der sjældent får plads i medierne. Som en social ansvarlig virksomhed vil vi give vores bidrag til at sprede de vigtige nyheder om fremskridt i udviklingslandene.
Læs mere på deres hjemmeside her.
 
 

Hartmanns støtter verdens bedste nyheder
 
 

Vil du vide mere?
Så kontakt:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få gode råd og tips så du er klædt på til arbejdsmarkedet