Actief Hartmanns som arbejdsplads

Actief Hartmanns er en aktiv, faglig, livlig og dynamisk virksomhed.

Vi er en stærk spiller på jobmarkedet. Som vores medarbejder får du en kommerciel og velfunderet organisation i ryggen, som vil støtte dig i dit arbejde og hjælpe dig til succes.

Actief Hartmanns arbejder med veldokumenterede processer og arbejder hele tiden på at forbedre sig til fordel for vores kunder og kandidater. Vores dygtige og engagerede kollegaer arbejder inden vores 4 værdier: Samarbejde, resultatskabende, innovation og gensidig respekt, og vi lægger vægt på en sjov hverdag, hvor alle bidrager til fælles mål.

Type

Faggruppe

Region

Der er 1 job(s), der matcher dig

Actief Hartmanns i Århus søger en energisk og selvstændig konsulent til vikarforretningen

Indrykket 29/4/2024 – 14:02

Actief Hartmanns oplever fortsat stigende efterspørgsel på vores services indenfor forskellige vikariater. Derfor søger vi nu yderligere en konsulent, som med erfaring og overblik kan bidrage med vikarløsninger og høj service til vores kunder indenfor forskellige brancher. Actief mantraet er ”People in Action”, og du bliver en del af i et velrenommeret konsulenthus med 25 års succesfuld erfaring på jobmarkedet og 100 dedikerede kollegaer i Danmark. Actief Hartmanns blev i 2022 del af den internationale Actief gruppe – og strategien for Danmark er dermed endnu mere ambitiøs: Fordobling af forretningen og 20-25 afdelinger landsdækkende. Den vækstrejse giver store muligheder både for dig og for dine kolleger.
Vis stilling

Vil du vide mere?
Så kontakt:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få gode råd og tips så du er klædt på til arbejdsmarkedet