Actief Hartmanns som arbejdsplads

Actief Hartmanns er en aktiv, faglig, livlig og dynamisk virksomhed.

Vi er en stærk spiller på jobmarkedet. Som vores medarbejder får du en kommerciel og velfunderet organisation i ryggen, som vil støtte dig i dit arbejde og hjælpe dig til succes.

Actief Hartmanns arbejder med veldokumenterede processer og arbejder hele tiden på at forbedre sig til fordel for vores kunder og kandidater. Vores dygtige og engagerede kollegaer arbejder inden vores 4 værdier: Samarbejde, resultatskabende, innovation og gensidig respekt, og vi lægger vægt på en sjov hverdag, hvor alle bidrager til fælles mål.

Type

Faggruppe

Region

Der er 3 job(s), der matcher dig

Actief Hartmanns i Fredericia søger en konsulent til vikarforretningen

Indrykket 8/4/2024 – 13:17

Actief Hartmanns oplever fortsat stigende efterspørgsel på vores services inden for længerevarende og specialist vikariater. Derfor søger vi nu yderligere en konsulent, som med erfaring og overblik kan bidrage med vikarløsninger og høj service til vores kunder indenfor forskellige brancher. Actief mantraet er ”People in Action”, og du bliver en del af i et velrenommeret konsulenthus med 25 års succesfuld erfaring på jobmarkedet og 100 dedikerede kollegaer i Danmark. Actief Hartmanns blev i 2022 del af den internationale Actief gruppe – og strategien for Danmark er dermed endnu mere ambitiøs: Fordobling af forretningen og 20-25 afdelinger landsdækkende. Den vækstrejse giver store muligheder både for dig og for dine kolleger.
Vis stilling

Actief Hartmanns i Køge søger tempofyldt konsulent til vikarforretningen

Indrykket 12/2/2024 – 15:03

Actief Hartmanns oplever fortsat stigende efterspørgsel på vores services inden for vikariater.  Derfor søger vi nu en konsulent, som med erfaring og overblik kan bidrage med vikarløsninger og høj service til vores kunder indenfor forskellige brancher.  Actief mantraet er ”People in Action”, og du bliver en del af i et velrenommeret konsulenthus med 25 års succesfuld erfaring på jobmarkedet og 100 dedikerede kollegaer i Danmark. Actief Hartmanns blev i 2022 del af den internationale Actief gruppe – og strategien for Danmark er dermed endnu mere ambitiøs: Fordobling af forretningen og 20-25 afdelinger landsdækkende. Den vækstrejse giver store muligheder både for dig og for dine kolleger.
Vis stilling

Entreprenant og sælgende leder til udvikling af ny ambitiøs vikarafdeling i Sønderjylland

Indrykket 3/1/2024 – 08:24

Drømmer du om at være ansvarlig for din egen afdeling, team og område? Nyder du at være i en rolle, hvor du både udvikler kunder, medarbejdere og forretning? Så kunne rollen som Afdelingsleder/Branch Manager ved Actief Hartmanns i Tønder være noget for dig! Vi vil gerne have dig med på vores vækstrejse, hvor vi vil fordoble vores samlede forretning og åbne flere nye afdelinger lokalt over hele landet for derved at sikre kunder og kandidater nærhed og lokale partnerskaber. Vi har allerede åbnet 4 nye lokale afdelinger i år – og nu er tiden kommet til at ansætte en Branch Manager til vores afdeling i Tønder. I 2022 blev Hartmanns en del af den internationale Actief Group med 220 afdelinger i Vesteuropa. Dermed er vi i gang med vores vækstrejse og ambition om at fordoble vores omsætning og åbne 20-25 afdelinger rundt i landet inden for en kort årrække. 
Vis stilling

Vil du vide mere?
Så kontakt:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få gode råd og tips så du er klædt på til arbejdsmarkedet