Faste jobs

Type

Faggruppe

Region

Der er 63 job(s), der matcher dig

Teamleder til mekanisk montage hos PJM i Fårevejle

Ny

Indrykket 19/6/2024 - 10:17

Har du en mekanisk baggrund og naturlige lederevner eller erfaring med teamledelse?  Er du et engageret og rummeligt menneske, der trives med at være hands-on i produktionen og møde dine kolleger i øjenhøjde? Så har du lige nu muligheden for at blive teamleder for det mekaniske montørteam hos en af Danmarks førende maskinbyggere, hvor fællesskab, ansvarlighed og engagement, står øverst på agendaen.
Vis stilling

Nordisk Servicetekniker til RAMCON A/S

Ny

Indrykket 19/6/2024 - 09:23

Vil du være specialist i højteknologisk udstyr inden for Life Science? Så er her muligheden i en succesfuld virksomhed, der prioriterer work-life balance højt.
Vis stilling

Varebilschauffør til sommerferieafløsning i Aalborg

Ny

Indrykket 18/6/2024 - 13:32

Vi har et par tomme varebiler, som mangler en chauffør hen over sommeren, så kan du se dig selv i en selvstændig stilling, hvor du bruger timer alene på vejene, og yde en god service, når du leverer pakker til kunder? Så er det her stillingen for dig!  
Vis stilling

Sort smed til spændende virksomhed i Slagelse

Ny

Indrykket 18/6/2024 - 13:32

Dygtig sort Smed søges til dynamisk produktionsvirksomhed i Slagelse Er du en erfaren smed med flair for præcision og innovation? Har du lyst til at arbejde i en travl virksomhed med mulighed for fastansættelse? Så er dette job noget for dig!  
Vis stilling

Sagsbehandler til længerevarende vikariat

Ny

Indrykket 18/6/2024 - 13:03

Har du lyst til at arbejde 20 timer om ugen og har erfaring som sagsbehandler, så er dette vikariat måske noget for dig?
Vis stilling

Montrice/produktionsmedarbejder søges til produktion i Nordvestsjælland

Ny

Indrykket 17/6/2024 - 10:32

Netop nu søger vi en dygtig montrice/produktionsmedarbejder til 3 måneders vikariat på daghold. 
Vis stilling

Klejnsmed til Produktionsvirksomhed i Næstved

Ny

Indrykket 17/6/2024 - 09:17

Actief Hartmanns søger en dygtig produktionsmedarbejder med en håndværksmæssig baggrund til en spændende virksomhed beliggende i Næstved.
Vis stilling

Sommervikar til Reception i Hillerød

Ny

Indrykket 14/6/2024 - 13:17

Vi søger til en smilende og serviceminded kollega til selvstændigt at styre receptionen i Hillerød i ugerne 29, 30 og 31. 
Vis stilling

Montage medarbejder til virksomhed i Rødding

Ny

Indrykket 14/6/2024 - 12:17

Til vores kunde i Rødding søger vi montagemedarbejdere til et længerevarende vikariat med mulighed for fastansættelse for den rette.
Vis stilling

Receptionist & koordinator til SSI Diagnostica i Hillerød

Ny

Indrykket 14/6/2024 - 11:02

Vi søger en smilende og serviceminded kollega til at styre receptionen i Hillerød samt til understøttelse af diverse koordinerende opgaver for organisationen. 
Vis stilling

Udbudsjurist eller udbudskonsulent til SERVIAs kontor på Sjælland.

Ny

Indrykket 14/6/2024 - 08:32

SERVIA er et indkøbs- og servicefællesskab ejet af 21 danske energi- og forsyningsvirksomheder. Vi oplever stor vækst og efterspørgsel på vores services og søger derfor endnu en dygtig udbudsjurist til at styrke vores afdeling i Helsingør. Du får en vigtig rolle, hvor du skal være med til at drive og styrke vores udbudsprocesser samt bistå vores stærke udbudsteam. Endvidere vil du få en vigtig rolle i forhold til udvikling af SERVIAs position på Sjælland.
Vis stilling

Administrativ lagerassistent til lager i Kolding

Ny

Indrykket 13/6/2024 - 17:32

En af vores kunder i Kolding vækster og har valgt at rykke deres lager og logistikafdeling til deres lokation i Kolding og i den forbindelse søger vi en lagerassistent til at hjælpe med varemodtagelse og håndtering af ordre, stillingen er et vikariat med mulighed for fast job for den rette.
Vis stilling

Kundeservicemedarbejder søges til virksomhed i Kolding

Ny

Indrykket 13/6/2024 - 17:32

En af vores kunder vækster og i den forbindelse søger vi en struktureret og engageret kundeservicemedarbejder, som kommer til at indgå i et team med to andre kollegaer, jobbet er et vikariat med mulighed for fastansættelse for den rette.
Vis stilling

Logistikassistent til håndtering af BTC-ordre

Ny

Indrykket 13/6/2024 - 17:17

En af vores kunder i Kolding vækster og har valgt at rykke deres lager og logistikafdeling til deres lokation i Kolding og i den forbindelse søger vi en logistikassistent til pluk og pakke opgaver, stillingen er et vikariat på ubestemt tid.
Vis stilling

Logistikmedarbejder til lager i Kolding

Ny

Indrykket 13/6/2024 - 15:32

En af vores kunder i Kolding vækster og har valgt at rykke deres lager og logistikafdeling til deres lokation i Kolding og i den forbindelse søger vi en logistikmedarbejder til pluk og pakke opgaver, stillingen er et vikariat på ubestemt tid.
Vis stilling

Administrativ lagerassistent til Kelsen Group Ribe

Ny

Indrykket 13/6/2024 - 09:02

Vores kunde Kelsen Group har travlt og vækster og i den forbindelse søger vi en lagerassistent til at hjælpe på tværs af afdelingerne, stillingen er et vikariat med mulighed for fast job for den rette.
Vis stilling

Længerevarende rengøringsvikariat ved Produktionsfirma i Ballerup

Indrykket 12/6/2024 - 12:32

Rengøringsassistent søges til længerevarende vikariat med mulighed for fastansættelse.  Du skal have rengøringserfaring, tale og forstå dansk, samt kunne møde kl. 6.00
Vis stilling

Smed el. mekaniker til virksomhed i Nørre Aaby

Indrykket 12/6/2024 - 11:32

Er du en faglært entusiast med passion for mekanik, stærk i konstruktionen og på udkig efter nye, spændende arbejdsopgaver? Har du kompetencer inden for opbygning, reparation og vedligeholdelse af maskiner og udstyr? Så har vi nu en spændende mulighed for at bringe dine evner i spil, gå i dybden med egne opgaver og være en central del af et dedikeret team.
Vis stilling

Ufaglært pladsmedarbejder til udendørsplads i Munkebo

Indrykket 11/6/2024 - 23:47

Ønsker du at være en del af en dynamisk og innovativ arbejdsplads, hvor du med din energiske tilgang er med til at drifte en udendørsplads? Har du hænderne skruet rigtig på og er vant til at bruge manuelt værktøj? Trives du i faste rammer, hvor ikke to dage er ens? Så har vi en spændende mulighed til dig!
Vis stilling

Lagermedarbejder med truckcertifikat i Odense SØ til sommerferievikariat

Indrykket 11/6/2024 - 23:32

Er du en frisk, engageret lagermedarbejder, som elsker at give kunder en verdensklasse betjening?  Så er det dig, vi søger!  
Vis stilling

Rengøringsmedarbejder i Ølsted

Indrykket 11/6/2024 - 12:02

Er du er erfaren rengøringsassistent, der trives med selvstændigt arbejde og kan arbejde om natten? 
Vis stilling

Vaskerimedarbejder til Nykøbing F.

Indrykket 11/6/2024 - 11:48

På vegne af kunde i Nykøbing Falster søger vi tilkaldevikarer til sommerferieafløsning til vaskeri. Jobbet kræver ingen direkte erfaring.
Vis stilling

Salgsingeniør til Filterteknik A/S

Indrykket 10/6/2024 - 11:17

Actief-Hartmanns søger lige nu en dygtig Salgsingeniør til en markedsledende leverandør i filterbranchen
Vis stilling

Software Platform Manager – Kvalitet, mennesker og performance

Indrykket 6/6/2024 - 15:39

Vil du være med til at spille en nøgleposition i missionen om at forme fremtidens digitale infrastruktur og sikre, at EWII fortsat er førende inden for højhastighedsbredbånd? Motiveres du af at arbejde med high performance platforme og udmærker dig ved at få mennesker til at vokse og trives?
Vis stilling

Regnskabschef til Diesella i Kolding

Indrykket 6/6/2024 - 13:31

Trives du i spændingsfeltet mellem strategisk indflydelse og praktiske økonomiopgaver, og er du klar til at tage ansvar for at sikre præcise tal? Så er du måske den, vi leder efter.
Vis stilling

Supply Chain Manager

Indrykket 4/6/2024 - 20:20

Har du solid erfaring inden for supply chain samt ledelse og kan du tage det overordnede ansvar for indkøb af råvarer? Så har vi en unik mulighed til dig!
Vis stilling

Strategisk Marketing- og Kommunikationschef til Jespers Torvekøkken

Indrykket 4/6/2024 - 14:07

Actief Hartmanns søger en marketing- og kommunikationschef til Jespers Torvekøkken i Søborg. Jespers Torvekøkken er et af Danmarks største madhuse. Deres vision er at være frontløber på bæredygtighed og arbejder ud fra en klart defineret madtråd med fokus på at lave kvalitetsmad fra bunden med friske sæsonbetonede råvarer. Jespers Torvekøkken er på en ambitiøs vækstrejse og i den forbindelse søges en engageret leder, der kan videreføre, udvikle og implementere marketing- og kommunikationsstrategien. 
Vis stilling

Seniorudvikler til spændende IT-udviklingsprojekter

Indrykket 3/6/2024 - 14:17

Vi du arbejde med komplekse projekter i et stort IT-landskab? Finder du det spændende at arbejde tæt sammen med løsningsarkitekter, softwaretestere og Scrum masters som en del af et større udviklingsteam, der holder sig på forkant? Så har du her muligheden for at være med til at videreudvikle en moderne IT-infrastruktur og udviklingsplatform på Aarhus Universitet.
Vis stilling

Produktionsmedarbejder til virksomhed i Ejby

Indrykket 3/6/2024 - 13:32

Er du på udkig efter et sommerferievikariat i en produktionsvirksomhed, hvor der er fokus på arbejdsglæde, grin og gode sikre arbejdsforhold? Så har vi en oplagt mulighed til dig!
Vis stilling

Borup Varmeværk søger deres nye Produktionsleder

Indrykket 3/6/2024 - 10:54

Maskinmester, VVS eller Elektriker, der har et brændende ønske om at få driftsansvar. Du kommer til at bidrage til et stadigt moderne varmeværk med ønske om at opnå nye højder – til gavn for mennesker og miljø.
Vis stilling

Montør/montrice

Indrykket 30/5/2024 - 14:33

Vi tilbyder lige nu muligheden for dig som ønsker at blive en del af vores ambitiøse og engageret hold, hvor du sammen med os vil løfte standarden for virksomhedens innovative løsninger.
Vis stilling

HR-assistent til spændende virksomhed i Sønderjylland

Indrykket 29/5/2024 - 13:02

Brænder du for at arbejde med HR-administration og har du lyst til at supportere i forbindelse med HR-projekter? Så er du måske den profil vi søger til vores kunde.  
Vis stilling

Sommerjob som chauffør til Køge

Indrykket 24/5/2024 - 11:47

Vi har et par tomme varebiler, som mangler en chauffør hen over sommeren, så kan du se dig selv i en selvstændig stilling, hvor du bruger timer alene på vejene og yde en god service, når du leverer pakker til kunder? Så er det her stillingen for dig!  
Vis stilling

SERVIA søger økonom eller jurist til transfer pricing og funktionel adskillelse på forsyningsområdet

Indrykket 24/5/2024 - 11:26

I SERVIA udvider vi igen det regulatoriske team, da efterspørgslen efter vores rådgivning stiger. Vi søger en økonom eller jurist, der har lyst til at arbejde med regulering af aftalers markedsmæssighed og med funktionel adskillelse for vores nu 21 andelshavere
Vis stilling

Udbudsjurist til EU’s bedste tekniske universitet

Indrykket 22/5/2024 - 18:56

Vil du være en del af et af verdens førende tekniske universiteter? Trives du med selvstændigt at gennemføre udbud fra planlægning til implementering - og vil du desuden hjælpe DTU med at optimere indkøbsprocesserne yderligere? Danmarks Tekniske Universitet leder efter en kollega, der udviser forretningsforståelse og analytiske evner. En kollega, der kan rådgive og gennemføre udbud af meget forskelligartede og spændende forskningsaktiviteter inden for lovens rammer, og samtidig har tilfredse stakeholders på DTU’s institutter, centre og afdelinger i hele landet.
Vis stilling

Få kvaliteten til at nå nye højder hos Danmarks førende virksomhed inden for coil-coating.

Indrykket 22/5/2024 - 11:32

Bliv QA Engineer hos Metalcolour i Nykøbing Falster Du får fuld ledelsesopbakning og bliver en del af et team, hvor kvalitet, innovation og pålidelighed er hovedfokus.
Vis stilling

Driftstekniker til daghold i Nordsjælland

Indrykket 16/5/2024 - 15:32

Til halvandet års projektansættelse søger vi en driftstekniker, der sammen med det øvrige team på ca. 15 tekniske kollegaer kan supportere produktionslinjer på dagholdet.
Vis stilling

Teamleder til lagervirksomhed i Ballerup

Indrykket 16/5/2024 - 06:47

Har du et leder gen gemt i maven og har du lyst til at udvikle dette gen yderligere?
Vis stilling

Sommerferievikarer søges til produktion i Vejle

Indrykket 14/5/2024 - 13:02

På vegne af en kunde, søger vi nu produktionsvikarer til sommerferie-vikariat. Virksomheden er førende indenfor emballageproduktion og er beliggende i Vejle.  
Vis stilling

Actief Teknik Bureauet søger en projektingeniør til kunde i Kalundborg

Indrykket 13/5/2024 - 11:32

Actief Teknik Bureauet søger en dygtig maskiningeniør/projektingeniør, der vil være med til at designe, opføre eller renovere produktionsanlæg til en projektansættelse på 6-12 måneder, med mulighed for fastansættelse.
Vis stilling

Er du vores nye Arbejdsmand/Rørlægger

Indrykket 10/5/2024 - 10:17

Vi mangler en ny medspiller til holdet som tager sin stolthed og gode humør med på job.
Vis stilling

GIS medarbejder til GG Fjernvarme

Indrykket 10/5/2024 - 07:48

Er du parat til at være en del af holdet som holder styr på ledningsføringen i Gladsaxe og Gentofte og samtidig blive en del af det samlede team der skal hjælpe den grønne omstilling på vej? Er du fleksibel, opsøgende og detaljeorienteret i din opgaveløsning? Så glæder vi os til at møde dig!
Vis stilling

Business Controller til innovativ virksomhed i vækst (Søborg)

Indrykket 7/5/2024 - 13:02

Vil du være med til at sætte et aftryk på den grønne omstilling? Har du erfaring som Business Controller og brænder du for at understøtte, udfordre og supportere forretningen til videre vækst?
Vis stilling

Brolægger/anlægsgartner til drift og vedligehold i Nyborg

Indrykket 7/5/2024 - 12:17

Vi søger dig, der er vild med alsidigheden gartnerfaget. Det er både belægning, beskæring og græsslåning.
Vis stilling

Gartner søges til drift og vedligehold i Fredericia

Indrykket 7/5/2024 - 10:02

Sidder de grønne fingre på din hånd? Elsker du at se græsset vokse? Nyder du at mærke både sol og regn i ansigtet? Så har vi en spændende mulighed!  
Vis stilling

Varebilschauffør til sommerferieafløsning i Rønne

Indrykket 6/5/2024 - 13:02

Vi har et par tomme varebiler, som mangler en chauffør hen over sommeren, så kan du se dig selv i en selvstændig stilling, hvor du bruger timer alene på vejene og yde en god service, når du leverer pakker til kunder? Så er det her stillingen for dig!  
Vis stilling

Rejseoperatør til Danmark og Norden

Indrykket 3/5/2024 - 13:49

Til IBKA i Vordingborg, søger vi søger vi nu 2 M/K rejseoperatører til deres højtryksanlæg, tørstof-/slamsugervogne og specialudstyr.
Vis stilling

Produktionsmedarbejdere til Haribo i Faxe

Indrykket 1/5/2024 - 14:17

Til Haribos fødevareproduktion i Faxe søger vi medarbejdere til sommerferien med mulighed for forlængelse.
Vis stilling

ZEISS søger Account Manager - Salg af industriel måleteknik

Indrykket 30/4/2024 - 10:17

Hos ZEISS tilbyder de dig muligheden for at arbejde med markedets førende optiske måleudstyr, mikroskopløsninger og analyseapparater, som sikrer præcision og kvalitet i produktionen af alt fra mobiltelefoner og biler til legetøj og medicinsk udstyr.
Vis stilling

Actief Hartmanns i Århus søger en energisk og selvstændig konsulent til vikarforretningen

Indrykket 29/4/2024 - 14:02

Actief Hartmanns oplever fortsat stigende efterspørgsel på vores services indenfor forskellige vikariater. Derfor søger vi nu yderligere en konsulent, som med erfaring og overblik kan bidrage med vikarløsninger og høj service til vores kunder indenfor forskellige brancher. Actief mantraet er ”People in Action”, og du bliver en del af i et velrenommeret konsulenthus med 25 års succesfuld erfaring på jobmarkedet og 100 dedikerede kollegaer i Danmark. Actief Hartmanns blev i 2022 del af den internationale Actief gruppe – og strategien for Danmark er dermed endnu mere ambitiøs: Fordobling af forretningen og 20-25 afdelinger landsdækkende. Den vækstrejse giver store muligheder både for dig og for dine kolleger.
Vis stilling

Vær med til at udvikle arbejdsmiljøet i et af Danmarks største fjernvarmeselskaber. Bliv arbejdsmiljøkoordinator hos VEKS

Indrykket 29/4/2024 - 08:32

Vil du have indflydelse på dine kollegers trivsel i en virksomhed der bidrager til at løse klimaudfordringen, ikke går på kompromis med arbejdsmiljøet og har fokus på dig som menneske? Så skal du læse med her!
Vis stilling

Regnskabsansvarlig til Betech A/S

Indrykket 26/4/2024 - 14:01

Brænder du for at arbejde med hele regnskabet og trives du med varierede opgaver i en dynamisk organisation? Så læs videre her …
Vis stilling

Truckfører og lagermedarbejdere med truckcertifikat

Indrykket 24/4/2024 - 11:27

Sommeren er på vej og det er dit næste job måske også? Til forskellige vikariater, kortere og længerevarende, sommeren over og ’try and hire’, søger vi flere lagermedarbejdere der bare kan det der med at kører truck.
Vis stilling

Kickstart dit sabbatår/ sommerferie med arbejde inden for lager- eller produktionsområdet

Indrykket 23/4/2024 - 10:17

Til flere af vores større kunder med lokationer over hele landet søger vi medarbejdere. Igen i år åbner der sig masser af nye vikariater hen over sommeren. Nogle forsætter måske frem mod Jul, og nogle kan blive til fastansættelse. Så er du interesseret at tjene penge og få muligheden for at prøve kræfter af inden for lager og produktion er der nu gode muligheder.
Vis stilling

Længerevarende lager vikariat ved Lufthavnen

Indrykket 22/4/2024 - 12:17

Fra nu af og hen over sommeren søger vi medarbejdere til lagerarbejde hos kunde ved Københavns lufthavn. Der er mulighed for fastansættelse efterfølgende. 
Vis stilling

LTECH søger CTS-teknikere til forskellige områder af deres forretning.

Indrykket 22/4/2024 - 08:52

Områderne LTECH søger til er Service, Pharma og Driftscenter   - Vil du arbejde som CTS-tekniker i en virksomhed, hvor trivsel, fællesskab og frihed under ansvar, står øverst på agendaen?
Vis stilling

Medarbejder til lager og produktion med eller uden erfaring

Indrykket 19/4/2024 - 14:32

Er du nysgerrig på dine muligheder indenfor lager og produktion? Vi samarbejder med en bred vifte af virksomheder, som mangler dig, der søger tilkaldevagter, deltid eller dit fremtidige job.
Vis stilling

Lead Drilling Engineer

Indrykket 16/4/2024 - 10:08

Do you have offhore Extended Reach Drilling experience with proven delivery? Are you interested in overseeing the upcoming drilling campaigns with one explo and two infill wells in Denmark? If yes to these questions, then this position at TotalEnergies Denmark in the Esbjerg office might be your next job!
Vis stilling

Bliv tekniker hos JJ X-Ray i Hørsholm og bidrag til banebrydende forskningsresultater

Indrykket 15/4/2024 - 15:32

Har du en elektrisk eller mekanisk baggrund og erfaring med elektrisk/finmekanisk montage? Så har du lige nu mulighed for at bidrage til banebrydende forskningsresultater inden for røntgen, synkrotron-stråling og neutron-instrumentering.
Vis stilling

Er du vores nye Projektingeniør/tavlekonstruktør?

Indrykket 15/3/2024 - 08:02

Vil du være en del af en virksomhed, der arbejder med ambitiøse strategier inden for blandt andet grøn omstilling og vækst? Så er du måske vores nye kollega..
Vis stilling

Vær med til at udvikle og lede tilbudsafdelingen hos en af Sjællands førende entreprenører - Bliv Tilbudschef hos JHH Entreprenør ApS

Indrykket 8/3/2024 - 11:02

Kommer du fra en stilling som tilbudsberegner fra anlægsbranchen og drømmer du om mere ansvar? Så har du lige nu en unik mulighed for at være med til at opbygge, strukturere og digitalisere tilbudsafdelingen hos JHH Entreprenører.
Vis stilling

Experienced Bio/Life Science Patent Attorney for AWA's Office in Copenhagen

Indrykket 8/2/2024 - 15:33

AWA is a recognized international patent firm specializing in intellectual property rights and patent advisory services, which is owned by over 50% of its employees and one of the largest IP firms in Europe. They offer tailored solutions to their clients across a wide range of industries, including the Bio/Life Science, pharmaceutical, telecom, automotive and mechanical segments.
Vis stilling

Længerevarende vikariat til madanretning for Catering i Kastrup Lufthavn

Indrykket 19/1/2024 - 22:39

Fra nu af og hen over sommeren søger vi medarbejdere til produktion og madanretning til kunde ved Københavns lufthavn. Der er mulighed for fastansættelse efterfølgende. 
Vis stilling