Faste jobs

Type

Faggruppe

Region

Der er 52 job(s), der matcher dig

Produktions- lagermedarbejder med truckkort til fastansættelse

Ny

Indrykket 22/7/2024 - 09:39

Produktionsmedarbejder søges til team, med et højt humør, god stemning og med respekt for hinanden? 
Vis stilling

Har du lyst til at tjene penge om aftenen ved siden af dit studie eller vil du gerne arbejde fuldtid? Så har vi jobbet til dig.

Ny

Indrykket 19/7/2024 - 10:02

Har du lyst til at tjene penge om aftenen ved siden af dit studie eller vil du gerne arbejde fuldtid? Så har vi jobbet til dig.
Vis stilling

Lager og logistikmedarbejder med kran certifikat til 30TM søges til Vejle

Ny

Indrykket 17/7/2024 - 14:02

Har du krankort som løfter 30TM eller mere? Og har du truckort, så se nedenstående.
Vis stilling

Teamleder til bogholderiet hos Nissens Automotive i Horsens

Ny

Indrykket 15/7/2024 - 15:25

Har du erfaring som teamleder eller regnskabschef, eller er du bogholder med ambitioner og har lyst til at indtage rollen som ”spillende træner” i en international virksomhed med ambitiøse vækstplaner, så kunne denne stilling være noget for dig.
Vis stilling

Indkøber til Delivery Team hos RMIG Solutions

Indrykket 15/7/2024 - 11:04

Kom og bliv en del af verdens største producent af perforerede produkter til en bred vifte af kundesegmenter. Forestil dig, at du får lov til at anvende dine spidskompetencer inden for indkøb, i en international organisation og i et særdeles velfungerende, dedikeret og dygtigt team.
Vis stilling

Lønkonsulent med solid regnskabserfaring til NRGi koncernen, hos ELCON i Brabrand

Indrykket 12/7/2024 - 14:02

Har du erfaring med lønadministration, og vil du stå i spidsen for- og sikre korrekt afstemning og kontrol, så har vi en spændende mulighed til dig, i en dynamisk organisation fyldt med engagerede og kompetente kolleger.
Vis stilling

2 Key Account Managers (Øst/Vest)

Indrykket 12/7/2024 - 13:29

Actief-Hartmanns søger lige nu to nye Key Account Managers til Astrak som er førende indenfor reservedele til entreprenørmaskiner
Vis stilling

Teknisk kunderådgiver

Indrykket 12/7/2024 - 10:33

Har du en VVS faglig viden og erfaring som enten installatør, VVS-montør eller tekniker eller har du en baggrund fra VVS-grossist, og trives du med administrative opgaver og daglig kundekontakt, så er det dig vi søger.  
Vis stilling

Financial Controller til Nissens Automotive i Horsens

Indrykket 12/7/2024 - 08:24

Er du initiativrig og systemstærk, og vil du være med til at videreudvikle og optimere processer, rapportering og drift i en international koncern? Så har vi en spændende stilling til dig.
Vis stilling

Produktionsmedarbejder til virksomhed i Svendborg

Indrykket 11/7/2024 - 14:02

Drømmer du om en hverdag fyldt med praktisk produktionsarbejde, og har du en hands-on indstilling, som får tingene til at ske? Din erfaring er ikke afgørende, men det er din indstilling!
Vis stilling

Kundorienterad Servicetekniker

Indrykket 11/7/2024 - 10:32

Actief-Hartmanns söker just nu en kundorienterad Servicetekniker till Secmas kunder inom Sjukhus och privata kliniker i Sverige. Secma är inne i en expansiv fas och behöver därför en ny kollega för att möta den höga servicenivå som våra kunder förväntar sig.
Vis stilling

Test and Systems Engineer

Indrykket 5/7/2024 - 11:02

Do you have experience with testing electrical hardware as well as software? Do you have a proactive approach to testing and development? Can you see yourself being part of a core team developing an electrical pitch system? Then this job at Emerson in Rødkærsbro might be right for you.
Vis stilling

Drift- og vedligeholdelsesspecialist til TREFOR El-net i Kolding

Indrykket 5/7/2024 - 10:30

Energisektoren er i rivende udvikling, og vi står midt i en omfattende forandring, der vil fortsætte de kommende år. Som en del af vores team vil du spille en central rolle i at sikre, at vores infrastruktur er robust, og at vi opretholder en høj leveringssikkerhed samtidig med, at vi sikrer lave priser for vores kunder i Trekantområdet og på Bornholm.
Vis stilling

International Key Account Manager til Jupiter Bach

Indrykket 4/7/2024 - 16:03

Drømmer du om at arbejde for en førende virksomhed indenfor design og fremstilling af nacelle- og spinnerdæksler? Hos Jupiter Bach i Køge søger vi en dedikeret International Key Account Manager, der vil være ansvarlig for at styre kundernes projekter fra start til slut i et spændende internationalt miljø.
Vis stilling

HARIBO Business Controller covering Finland, Vallensbæk

Indrykket 4/7/2024 - 15:43

Are you passionate about retail and looking to work in a company known for its quality products and strong set of values that guide its activities? Then read on… HARIBO, Europe's largest and most successful sugar-confectionery brand! Their mission is to bring happiness to kids and grown-ups.
Vis stilling

HARIBO Business Controller til DK, Vallensbæk

Indrykket 4/7/2024 - 15:26

Er du passioneret omkring retail, og ønsker du at arbejde i en virksomhed, der kendt for sine kvalitetsprodukter og som har stærke værdier? Så læs videre her…. HARIBO, Europas største og mest succesrige slikmærke! og med en mission om at bringe glæde til børn og voksne.
Vis stilling

Projektleder til anlægsforsyningsprojekter - el, fjernvarme, tilsyn, byggemodning, e-mobilitet eller vand i TREFOR i Kolding

Indrykket 4/7/2024 - 15:19

TREFOR søger flere projektledere, da vi har store investeringer i vores fælles forsyningsinfrastruktur, hvor klimaforandringer, ressourceudnyttelse, globalisering, urbanisering, teknologi og digitalisering er kodeordene for at sikre fremtidens velfærd.  
Vis stilling

Vi har travlt i Næstved. Actief Hartmanns søger en energisk og selvstændig konsulent til vikarforretningen

Indrykket 4/7/2024 - 12:33

Actief Hartmanns oplever fortsat stigende efterspørgsel på vores services indenfor forskellige vikariater. Derfor søger vi nu yderligere en konsulent, som med erfaring og overblik kan bidrage med vikarløsninger og høj service til vores kunder indenfor forskellige brancher. Actief mantraet er ”People in Action”, og du bliver en del af i et velrenommeret konsulenthus med 25 års succesfuld erfaring på jobmarkedet og 100 dedikerede kollegaer i Danmark. Actief Hartmanns blev i 2022 del af den internationale Actief gruppe – og strategien for Danmark er dermed endnu mere ambitiøs: Fordobling af forretningen og 20-25 afdelinger landsdækkende. Den vækstrejse giver store muligheder både for dig og for dine kolleger.
Vis stilling

Systemspecialist til datahjemtagning

Indrykket 2/7/2024 - 14:02

Området omkring vores datahjemtagning er i rivende udvikling og under stor forandring, vi søger derfor en systemspecialist til at understøtte denne spændende digitale udvikling. Sideløbende skal du være med at man udvikler og sikre den daglige drift i tæt samarbejde med kompetente kollegaer.
Vis stilling

Varebilschauffør (kørekort B) til sommerafløsning i og omkring Midtjylland

Indrykket 2/7/2024 - 11:17

Til vores landsdækkende kunde med mange lokationer søger vi medarbejdere til levering af pakker med autoudstyr. Chaufførerfaring er ikke et krav, men vigtigt at du er en erfaring billist og kan lide kundekontakt.
Vis stilling

Danmarks bedste montør søges til virksomhed i Esbjerg

Indrykket 1/7/2024 - 13:15

Til en af vores kunder i Esbjerg, søger vi en alsidig montør, til montage og eftersyn af løfteudstyr som kæde,  stålwire, løfteåge, løftebeslag, kraner og meget mere.
Vis stilling

Supply Chain Manager til den globale markedsleder – Emerson Marine Solutions i Næstved

Indrykket 28/6/2024 - 16:02

Er du en engageret og pragmatisk leder med udpræget planlægningsforståelse? Så har du lige nu mulighed for at blive en del af den globale markedsledende koncern Emerson Marine Solutions i Næstved. Vi leder efter en Supply Chain Manager, der vil stå i spidsen for de i alt 9 medarbejdere i teamet (4 i sourcing, 3 i planning og 2 i varemodtagelsen) og sikre et trygt og samarbejdsorienteret arbejdsmiljø.
Vis stilling

Leder til logistik- og lagerafdelingen hos RAMCON A/S

Indrykket 28/6/2024 - 09:33

Vi søger en engageret og dygtig Logistikchef til at lede og optimere Ramcons logistik- og lagerafdeling. Hvis du brænder for effektiv logistikstyring og er passioneret omkring ledelse, så er dette job noget måske for dig!   RAMCON A/S er en succesfuld nordisk vækstvirksomhed af dansk oprindelse. Virksomheden er en ambitiøs og fokuseret distributør inden for Industrial, Medical, Chemical, MedTech og Life Science markedet i Norden og består 80 kompetente og veluddannede ansatte med et højt fagligt niveau.
Vis stilling

Pakke & sorteringsmedarbejdere søges til Køge

Indrykket 27/6/2024 - 13:02

Til en af Danmarks førende pakkesorterings virksomheder søger vi dig, der ønsker at tjene penge til dine fremtidsdrømme.
Vis stilling

Bliv vedligeholdelsestekniker hos Nordeuropas mest moderne tapperi – Taster Wine i Brøndby

Indrykket 27/6/2024 - 11:02

Har du erfaring med fejlfinding og vedligehold af produktionsudstyr, hvor der indgår el, automation og mekanik og brænder du for at bruge dine kompetencer til at vedligeholde og optimere et fuldautomatisk tappeanlæg i en virksomhed med fokus på høj kvalitet, faglig udvikling og trivsel? Så har du lige nu muligheden for at blive en del af vedligeholdelsesteamet hos Taster Wine i Brøndby.
Vis stilling

Medarbejdere søges til Kelsen i Ribe

Indrykket 26/6/2024 - 10:17

Vores kunde Kelsen Group har travlt og i den forbindelse søger vi medarbejdere til at hjælpe i produktionen, stillingen er et vikariat med mulighed for fast job for den rette.
Vis stilling

Arbejdsmand søges til virksomhed i Jels

Indrykket 26/6/2024 - 09:02

Til vores kunde i Jels søger vi arbejdsmand med hænderne skruet rigtig på,  til et længerevarende vikariat med mulighed for fastansættelse for den rette.
Vis stilling

Ovnpasser til Ardagh Glass Holmegaard

Indrykket 25/6/2024 - 16:32

Ovnpasser til Ardagh Glass Holmegaard Er du klar til en udfordring, der kræver selvstændighed, multitasking og evnen til at bevare roen i pressede situationer?
Vis stilling

Fabriksarbejder til Reiling Recycling.

Indrykket 21/6/2024 - 16:23

Actief Hartmanns søger for vores kunde Reiling Recycling i Næstved en produktionsmedarbejder til rengøring af produktionshal, samt maskinpasning. Reiling Recycling er en veletableret virksomhed dedikeret til bæredygtig genbrug og håndtering af materialer.
Vis stilling

Product Manager – indkøb til autobranchen

Indrykket 21/6/2024 - 10:07

Kan du tage ejerskab og vil du være med til at udvikle dit produktområde? Har du en handels-/indkøbsbaggrund og leder efter dit næste job? Så kunne rollen som Product Manager ved Aktieselskabet Carl Christensen (CAC) være noget for dig.
Vis stilling

Teamleder til mekanisk montage hos PJM i Fårevejle

Indrykket 19/6/2024 - 10:17

Har du en mekanisk baggrund og naturlige lederevner eller erfaring med teamledelse?  Er du et engageret og rummeligt menneske, der trives med at være hands-on i produktionen og møde dine kolleger i øjenhøjde? Så har du lige nu muligheden for at blive teamleder for det mekaniske montørteam hos en af Danmarks førende maskinbyggere, hvor fællesskab, ansvarlighed og engagement, står øverst på agendaen.
Vis stilling

Nordisk Servicetekniker til RAMCON A/S

Indrykket 19/6/2024 - 09:23

Vil du være specialist i højteknologisk udstyr inden for Life Science? Så er her muligheden i en succesfuld virksomhed, der prioriterer work-life balance højt.
Vis stilling

Sort smed til spændende virksomhed i Slagelse

Indrykket 18/6/2024 - 13:32

Dygtig sort Smed søges til dynamisk produktionsvirksomhed i Slagelse Er du en erfaren smed med flair for præcision og innovation? Har du lyst til at arbejde i en travl virksomhed med mulighed for fastansættelse? Så er dette job noget for dig!  
Vis stilling

Udbudsjurist eller udbudskonsulent til SERVIAs kontor på Sjælland.

Indrykket 14/6/2024 - 08:32

SERVIA er et indkøbs- og servicefællesskab ejet af 21 danske energi- og forsyningsvirksomheder. Vi oplever stor vækst og efterspørgsel på vores services og søger derfor endnu en dygtig udbudsjurist til at styrke vores afdeling i Helsingør. Du får en vigtig rolle, hvor du skal være med til at drive og styrke vores udbudsprocesser samt bistå vores stærke udbudsteam. Endvidere vil du få en vigtig rolle i forhold til udvikling af SERVIAs position på Sjælland.
Vis stilling

Ufaglært lagermedarbejder til udendørsplads i Munkebo

Indrykket 11/6/2024 - 23:47

Kom og bliv en del af en dynamisk og innovativ arbejdsplads, som er en vigtig spiller til produktion af vindmøller. Du bidrager til orden på pladsen og er med til at sikre "just in time"-leverancer. Din erfaring er ikke afgørende, men det er din indstilling og lyst til at arbejde udendørs og bidrage som et team i et uformelt miljø.   
Vis stilling

Rengøringsmedarbejder i Ølsted

Indrykket 11/6/2024 - 12:02

Er du er erfaren rengøringsassistent, der trives med selvstændigt arbejde og kan arbejde om natten? 
Vis stilling

Software Platform Manager – Kvalitet, mennesker og performance

Indrykket 6/6/2024 - 15:39

Vil du være med til at spille en nøgleposition i missionen om at forme fremtidens digitale infrastruktur og sikre, at EWII fortsat er førende inden for højhastighedsbredbånd? Motiveres du af at arbejde med high performance platforme og udmærker dig ved at få mennesker til at vokse og trives?
Vis stilling

Strategisk Marketing- og Kommunikationschef til Jespers Torvekøkken

Indrykket 4/6/2024 - 14:07

Actief Hartmanns søger en marketing- og kommunikationschef til Jespers Torvekøkken i Søborg. Jespers Torvekøkken er et af Danmarks største madhuse. Deres vision er at være frontløber på bæredygtighed og arbejder ud fra en klart defineret madtråd med fokus på at lave kvalitetsmad fra bunden med friske sæsonbetonede råvarer. Jespers Torvekøkken er på en ambitiøs vækstrejse og i den forbindelse søges en engageret leder, der kan videreføre, udvikle og implementere marketing- og kommunikationsstrategien. 
Vis stilling

Montør/montrice

Indrykket 30/5/2024 - 14:33

Vi tilbyder lige nu muligheden for dig som ønsker at blive en del af vores ambitiøse og engageret hold, hvor du sammen med os vil løfte standarden for virksomhedens innovative løsninger.
Vis stilling

SERVIA søger økonom eller jurist til transfer pricing og funktionel adskillelse på forsyningsområdet

Indrykket 24/5/2024 - 11:26

I SERVIA udvider vi igen det regulatoriske team, da efterspørgslen efter vores rådgivning stiger. Vi søger en økonom eller jurist, der har lyst til at arbejde med regulering af aftalers markedsmæssighed og med funktionel adskillelse for vores nu 21 andelshavere
Vis stilling

Actief Teknik Bureauet søger en projektingeniør til kunde i Kalundborg

Indrykket 13/5/2024 - 11:32

Actief Teknik Bureauet søger en dygtig maskiningeniør/projektingeniør, der vil være med til at designe, opføre eller renovere produktionsanlæg til en projektansættelse på 6-12 måneder, med mulighed for fastansættelse.
Vis stilling

GIS medarbejder til GG Fjernvarme

Indrykket 10/5/2024 - 07:48

Er du parat til at være en del af holdet som holder styr på ledningsføringen i Gladsaxe og Gentofte og samtidig blive en del af det samlede team der skal hjælpe den grønne omstilling på vej? Er du fleksibel, opsøgende og detaljeorienteret i din opgaveløsning? Så glæder vi os til at møde dig!
Vis stilling

Business Controller til innovativ virksomhed i vækst (Søborg)

Indrykket 7/5/2024 - 13:02

Vil du være med til at sætte et aftryk på den grønne omstilling? Har du erfaring som Business Controller og brænder du for at understøtte, udfordre og supportere forretningen til videre vækst?
Vis stilling

Brolægger/anlægsgartner til drift og vedligehold i Nyborg

Indrykket 7/5/2024 - 12:17

Vi søger dig, der er vild med alsidigheden gartnerfaget. Det er både belægning, beskæring og græsslåning.
Vis stilling

Gartner søges til drift og vedligehold i Fredericia

Indrykket 7/5/2024 - 10:02

Sidder de grønne fingre på din hånd? Elsker du at se græsset vokse? Nyder du at mærke både sol og regn i ansigtet? Så har vi en spændende mulighed!  
Vis stilling

Allround bogholder Betech A/S

Indrykket 26/4/2024 - 14:01

Brænder du for at arbejde med hele regnskabet og trives du med varierede opgaver i en dynamisk organisation? Så læs videre her …
Vis stilling

LTECH søger CTS-teknikere til forskellige områder af deres forretning.

Indrykket 22/4/2024 - 08:52

Områderne LTECH søger til er Service, Pharma og Driftscenter   - Vil du arbejde som CTS-tekniker i en virksomhed, hvor trivsel, fællesskab og frihed under ansvar, står øverst på agendaen?
Vis stilling

Medarbejder til lager og produktion med eller uden erfaring

Indrykket 19/4/2024 - 14:32

Er du nysgerrig på dine muligheder indenfor lager og produktion? Vi samarbejder med en bred vifte af virksomheder, som mangler dig, der søger tilkaldevagter, deltid eller dit fremtidige job.
Vis stilling

Lead Drilling Engineer

Indrykket 16/4/2024 - 10:08

Do you have offhore Extended Reach Drilling experience with proven delivery? Are you interested in overseeing the upcoming drilling campaigns with one explo and two infill wells in Denmark? If yes to these questions, then this position at TotalEnergies Denmark in the Esbjerg office might be your next job!
Vis stilling

Er du vores nye Projektingeniør/tavlekonstruktør?

Indrykket 15/3/2024 - 08:02

Vil du være en del af en virksomhed, der arbejder med ambitiøse strategier inden for blandt andet grøn omstilling og vækst? Så er du måske vores nye kollega..
Vis stilling

Vær med til at udvikle tilbudsafdelingen hos en af Sjællands førende entreprenører - Bliv Tilbudsansvarlig hos JHH Entreprenør ApS

Indrykket 8/3/2024 - 11:02

Har du erfaring med kalkulationer fra anlægsbranchen og drømmer du om mere ansvar? Så har du lige nu en unik mulighed for at være med til at opbygge, strukturere og digitalisere tilbudsafdelingen hos JHH Entreprenør.  
Vis stilling

Experienced Bio/Life Science Patent Attorney for AWA's Office in Copenhagen

Indrykket 8/2/2024 - 15:33

AWA is a recognized international patent firm specializing in intellectual property rights and patent advisory services, which is owned by over 50% of its employees and one of the largest IP firms in Europe. They offer tailored solutions to their clients across a wide range of industries, including the Bio/Life Science, pharmaceutical, telecom, automotive and mechanical segments.
Vis stilling