Vikar i Actief Hartmanns

Frihed og fleksibilitet – du bestemmer selv, hvor, hvornår, og hvor meget du vil arbejde.

De fleste vikarer har stor erfaring på arbejdsmarkedet, og har taget et valg om at være herre over deres eget job-liv. Andre vikarer skal have deres første joberfaring.

Vikarer nyder godt af fleksible arbejdstider og selvvalgte skiftende udfordringer. Flere har sagt farvel til en tilværelse som fastansat for at få mere frihed. Andre vælger at være vikar i en periode mellem jobs, eller inden de skal ind på studiet.

Vikarer nyder godt af fleksible arbejdstider og selvvalgte skiftende udfordringer. Flere har sagt farvel til en tilværelse som fastansat for at få mere frihed.

Du er en vigtig brik i virksomhedernes succes.

Mange virksomheder har i dag vikarer, som en fast del af deres daglige arbejdskraft for at opnå større fleksibilitet i forbindelse med eksempelvis sæsonarbejde.

Vi formidler arbejde til mere end 14.000 vikariater årligt. Vi sammensætter vikariater med udgangspunkt i dine behov, ønsker og kvalifikationer. Din arbejdsgiver er Actief Hartmanns, og vi sørger for, at du får løn, feriepenge, ATP mv. – til tiden. Som medlem af Vikarbureauernes Brancheforening, er der naturligvis styr på dine arbejdsvilkår, og vi følger altid gældende overenskomster og lovgivning. Med andre ord; du er i sikre hænder.

Hvad laver en vikar?

Hver dag møder du vores vikarer i receptioner, økonomi- og HR-afdelinger, butikker, bag rattet, i telefonen, på et lager eller i produktionen hos et bredt udsnit af danske virksomheder og organisationer.

Læs vores vikarhåndbog her

Hos os er der ingen forskelsbehandling

Vi vurderer kandidater uden skelen til alder, køn, religion, etnisk oprindelse, sociale forhold eller politisk observans mv.

Fristet?

Alt du skal gøre er at registrere dig i vores emnebank.

Er du studerende?

Et stigende antal unge studerende bliver vikarer for at afprøve forskellige brancher og jobtyper.

Som studerende kan et vikarjob være et godt alternativ til det klassiske studiejob og et godt supplement i ferier, hvor der skal tjenes lidt ekstra.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få gode råd og tips så du er klædt på til arbejdsmarkedet