Posted on

Effektiv rekruttering af Finans- og økonomiprofiler

Kampen om kvalificerede finans- og økonomiprofiler i Danmark intensiveres. Virksomheder står over for kompleksitet i sektoren, den digitale revolution og afgangen af erfarne medarbejdere. Rekrutteringsprocessen er blevet tidskrævende, og innovative løsninger er afgørende.

Læs mere

Posted on

En bæredygtig fremtid med Newplacement

Det er vigtigt at inkludere og anerkende hver generations unikke kvaliteter. Babyboomere bringer erfaring, Generation X har balance mellem erfaring og teknologi, Millennials er engagerede, og Generation Z bidrager med teknologisk ekspertise. Tilpasset kommunikation, inkluderende kultur og vidensdeling er centrale elementer for succes i denne dynamiske arbejdsverden.

Læs mere

Posted on

Ledelse af flere generationer- inkluder, anerkend og udfold potentialet

Det er vigtigt at inkludere og anerkende hver generations unikke kvaliteter. Babyboomere bringer erfaring, Generation X har balance mellem erfaring og teknologi, Millennials er engagerede, og Generation Z bidrager med teknologisk ekspertise. Tilpasset kommunikation, inkluderende kultur og vidensdeling er centrale elementer for succes i denne dynamiske arbejdsverden.

Læs mere

Posted on

Synlig ledelse: Når chefer bliver praktikanter 

Hvert år tager vores strategiske ledelse en markant tilgang til synlig ledelse ved at deltage som praktikanter i vores egne afdelinger. I modsætning til "Undercover Chef"-konceptet foregår det her uden forklædning. Ledere træder åbent ind i praktikantrollen, hvilket ikke blot giver dem indsigt i medarbejdernes dagligdag, men skaber også forståelse, åbenhed og en stærkere forbindelse mellem ledelse og medarbejdere. Dette initiativ er ikke kun en lektion i virksomhedens indre arbejde; det er nøglen til at fremme en kultur, hvor alle aktivt bidrager til organisationens succes.

Læs mere

Posted on

Fra udfordring til mulighed – Ledelse i usikre tider

Usikre tider, præget af uforudsigelighed og eksterne påvirkninger, kan betragtes som muligheder snarere end blot udfordringer. Udforsk muligheder i kaos. Ledelse i en cirkulær forståelse åbner nye perspektiver. Se kriser som chancer for vækst og udvikling. Vær en forandringsagent og skab en agil organisation.

Læs mere

Posted on

Ledelse i usikre tider – At navigere gennem forandringer

At lede i usikre tider kræver en velstruktureret tilgang. Samarbejde og kultur er afgørende for succes. Ledere skal balancere kommunikation af alvor og tryghed. Håndtering af paradokser er udfordrende, kræver kreativ tænkning. Innovation er nøglen til at tackle usikkerhed. Åbenhed for nye idéer driver virksomheden frem. 

Læs mere
TestBillede

Posted on

Fra feriestress til fokus – når ansvar, beslutninger og forventninger venter

"Feriestress" eller "ferieovervældelse"? Forventninger møder virkelighed efter ferien. Her konfronteres du igen med krav og forventninger på arbejdspladsen. Ledercoaching bringer friske perspektiver, reducerer følelsen af overvældelse, og skaber balance. Genoptag arbejdet med ro og invester i din trivsel.

Læs mere

Posted on

Embodied Leadership: Ledelsens nye vej til succes i en foranderlig verden

Embodied Leadership er en ny tilgang til ledelse, der fokuserer på kropssprog og tilstedeværelse som vigtige elementer i kommunikation og lederskab. Det skaber tillid, empati og produktivitet på arbejdspladsen og er afgørende i en foranderlig verden.

Læs mere

Posted on

Er dit employer brand klar til fremtiden?

Fremtiden kalder på specialister! De er den afgørende nøgle i jagten på vækst (og overlevelse). Vi befinder os i et vakuum, hvor beskæftigelsen er historisk høj, men vi er sultne efter specialister. Hvorfor skal de vælge netop jeres virksomhed?

Læs mere

Posted on

Når chefen træder ud af rampelyset

Dygtige ledere har indsigt i medarbejderes dagligdag og forstår de udfordringer og frustrationer, som de står over for. Den indsigt og forståelse for medarbejderens hverdag kan blive større, når ledere kommer ud af hjørnekontoret og deltager i den daglige drift på lige fod med medarbejderne. Det at opleve det på egen krop er noget, der kan sætte gang i forandringer og tilpasning af strategi.

Læs mere

Posted on

Hvad parforholdet kan lære os om coronaledelse

LEDELSE Vi skal tage de følelsesmæssige reaktioner efter mange måneders nedlukning alvorligt. Med inspiration fra parforholdet er der en række erkendelser og øvelser, som kan gøre en forskel, skriver erhvervs- og krisepsykolog Louise Dinesen.

Læs mere

Posted on

Fire veje til bæredygtig ledelse i kriser – og under genåbning

Bragt i www.ledelseimorgen.dk Temanummeret for Maj 2020 Ingen kender opskriften på den gode ledelse. Og da slet ikke i en krisetid præget af et diffust trusselsbillede, hvor ledere lige nu skal beskytte medarbejdere, forretning og samfund. Som ledere bør vi vide, hvad vi kæmper for, og hvad vi søger at løse i en tid med genåbning og COVID-19 hensyn. 

Læs mere

Posted on

Spot og håndter krisereaktioner i fællesskab

I denne tid er krisereaktioner en reel trussel for mennesker, arbejdspladser og samfund. Her får du råd om, hvordan du spotter og afhjælper reaktioner i krisesituationer blandt dine medarbejdere og lederkolleger.

Læs mere

Posted on

Kommunikation: Skal du tale krisen op eller ned?

Danske arbejdspladser forbereder sig lige nu på en kommende genåbning af Danmark. I lyset af COVID19 oplever mange ledere imidlertid et dilemma: Bør jeg tage ”ja-hatten” på og kommunikere i positive vendinger om fremtiden og det håbefulde, der sker i organisationen? Eller skal vi tale om det, der er og har været hårdt, belastende og problematisk? Læs her, hvordan du som leder kommunikerer i krisetider.

Læs mere

Posted on

ledelse ud af kontrolrummet

I Hartmanns hjælper og rådgiver vi i disse dage ledere og tillidsvalgte, som er i tvivl om, hvordan de skal håndtere ledelse, kommunikation og psykosocialt arbejdsmiljø under Corona-krisen. ' Den situation hele Danmark er i, har store indgreb i vores hverdag, og ingen kender alle svar og alle konsekvenser af situationen. Vi skal sikre mennesker, men også arbejdspladser og fremtidens arbejdsmarked.  

Læs mere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få gode råd og tips så du er klædt på til arbejdsmarkedet