Posted on

Kickstart Black Friday med vikar.

Black Friday er kendt for at være en god omsætningsdag. Hvis du ikke har den rette bemanding, kan de høje omsætningsdage blive en kaotisk uge/dag, for både dig som leder og dit personale.   Ifølge Dansk erhverv shoppede danskerne for 3,2 milliarder kroner under Black Week i 2021. Kickstart Black Friday med vikarer og kom godt fra start.  

Læs mere

Posted on

Søg job på jobmesser

Grib muligheden og brug din deltagelse i jobmesser som værktøj i din jobsøgning. Få mest ud af jobmessen og bliv husket med vores tre gode råd.

Læs mere

Posted on

For meget frihed kan ende i stress

Et fleksibelt arbejdsmarked er fremtiden, både for arbejdspladsen- og medarbejderen. Men hvis den ekstra frihed og fleksibilitet ikke skal ende med at blive en bjørnetjeneste for medarbejderne, kræver det, at man som virksomhed sætter nogle helt klare grænser, ellers ender det i stress.

Læs mere

Posted on

Skaber fleksibel arbejdskraft sorte tal på bundlinjen?

Som direktør i et konsulenthus, der blandt andet leverer fleksibel arbejdskraft til virksomheder, bliver jeg ofte mødt med spørgsmålet, om det overhovedet er rentabelt for en virksomhed at have vikarer og ansatte i tidbegrænsede perioder? 

Læs mere

Posted on

10 fordele ved vikarjob

Vikarjob er utroligt afvekslende og afspejler, i høj grad, den mangfoldighed der er i erhvervslivet og samfundet. Der er mange fordele ved vikarjob - her er 10 af dem.

Læs mere

Posted on

Hvad ledere bør vide om det bæredygtige arbejdsliv

Som led i at understøtte det gode arbejdsliv og skabe et bedre arbejdsmarked, har vi i Hartmanns gennem de senere år undersøgt og opsamlet viden om "det bæredygtige arbejdsliv".

Læs mere

Posted on

Flere og flere vælger at blive midlertidigt ansatte

Antallet af folk der vælger at være midlertidigt ansatte er stigende – både i USA, Danmark og Europa. Spændende nye tal fra Qvartz.

Læs mere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få gode råd og tips så du er klædt på til arbejdsmarkedet