Posted on

Effektiv rekruttering af Finans- og økonomiprofiler

Kampen om kvalificerede finans- og økonomiprofiler i Danmark intensiveres. Virksomheder står over for kompleksitet i sektoren, den digitale revolution og afgangen af erfarne medarbejdere. Rekrutteringsprocessen er blevet tidskrævende, og innovative løsninger er afgørende.

Læs mere

Posted on

Jobsamtalen: Et ligeværdigt møde mellem kandidat og virksomhed

Skab en mere ligeværdig og positiv rekrutteringsoplevelse under jobsamtaler med en transparent tovejs-dialog, hvor kandidaterne også har mulighed for at evaluere virksomheden. Ved at skabe et ligeværdigt møde kan begge parter træffe bedre beslutninger om, hvorvidt de er et godt match for hinanden.

Læs mere

Posted on

Tiltræk de mest eftertragtede medarbejdere

Tiltræk din næste medarbejder med et godt arbejdsmiljø og en god chef. Et godt arbejdsmiljø og en god chef er vigtige faktorer, når vi overvejer et jobskifte. Selvom et godt arbejdsmiljø og den gode chef er en individuel og subjektiv holdning, er de begge afgørende faktorer for, at vi som medarbejdere har lyst til at skifte vores nuværende job ud. 

Læs mere

Posted on

CV-fiksering kan have fatale konsekvenser for dine rekrutteringer.

Fikseres du som leder på det CV, der ligger foran dig i en ansættelsesproces, så risikerer du at prioritere kompetencer over personlighed og udvikling.  I et marked, hvor kompetencer hurtigt forældes, skal du bevare din nysgerrighed i starten af ansættelsesprocessen og kigge efter personligheden og mulighed for udvikling. For både dine ansatte og din virksomhed skal, i det nuværende marked, være forandringsparate.

Læs mere

Posted on

Løs IT-rekrutteringsudfordringer med effektive projektansættelser

Ved at ansætte specialiserede IT-professionelle på projektbasis får virksomhederne adgang til den ekspertise, der er nødvendig for at lykkes med komplekse teknologiprojekter. De opnår fleksibilitet og kan samtidig reagere hurtigt på ændrede forretningsbehov, markedsudfordringer eller teknologiske fremskridt.

Læs mere

Posted on

Byd en ny medarbejder velkommen efter sommerferien

Sommerperioden kan være en gunstig tid til at starte rekrutteringsprocessen og finde den rette kandidat til din virksomhed. Med mindre konkurrence og mere tid til evaluering og planlægning har du større chancer for at ansætte en dygtig medarbejder. Brug sommeren til at skabe et solidt fundament for din virksomheds vækst

Læs mere

Posted on

CV Fiksering

Fikseres du som leder på det CV, der ligger foran dig i en ansættelsesproces? Og hvordan kan du andet? Det er jo dokumentation fra kandidaten – det er det menneskelige produktblad, og det vi rekrutteringskonsulenter sender afsted, når virksomheder efterspørger det.

Læs mere

Posted on

10 fejl du bør undgå, når du rekrutterer

Alle ved at det er dyrt at fejlrekruttere, og selv erfarne kan lave fejl. En norsk forsker har gennem en undersøgelse af forskningsstudier og praksis fundet frem til 10 årsager til fejlrekruttering Læs dem her, og undgå dem næste gang du rekrutterer.

Læs mere

Posted on

Der findes ikke nogen ligesom Hans

”Vi skal have én ligesom Hans - fra lignende stilling i lignende virksomhed... ” - Hvad betyder inertien i rekrutteringer?

Læs mere

Posted on

Nye udfordringer – endnu et buzzword?

Jeg bruger det meste af min tid på at finde folk, som kunne være interesseret i ”nye udfordringer”. Det får mig til at tænke på, hvad det egentlig er, der ligger i ordene ”nye udfordringer”?

Læs mere

Posted on

Ledere: “Han skal kunne tale dansk”

I forbindelse med rekrutteringsopgaver for både store og små organisationer møder vi stadig ofte kravet om, at den kommende medarbejder skal kunne tale, læse og forstå dansk fra dag 1.

Læs mere

Posted on

Er der grøn dug på bordet til dine jobsamtaler?

Regeringen har en målsætning om, at 95 % af en årgang gennemfører en ungdomsuddannelse. Det betyder, at 95 % af befolkningen ender med en erfaring i at gå til eksamen og mødet med det “grønne bord”.

Læs mere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få gode råd og tips så du er klædt på til arbejdsmarkedet