Målinger med mening white papers

Gratis GO’ morgenmøde hos Hartmanns 6. februar

Medarbejder- og trivselsundersøgelser – APV og evalueringer præger hverdagen på den moderne arbejdsplads. Men flere virksomheder og organisationer gennemfører lange og tunge medarbejdermålinger, som ikke altid giver mening. Evidens viser, at det er opfølgningen og håndteringen af resultaterne, der er afgørende for, om undersøgelserne skaber værdi.

Vi havde helt eksklusivt denne morgen inviteret en ekstern foredragsholder, som er ekspert på området, Morten Birk Olsen. Sammen med Chefpsykolog, Louise Dinesen, udfoldede, udfordrede og inspirerede han de mange fremmødte.

På GO’ morgenmødet talte vi blandt andet om:

  • Er det muligt at blive fri for lange tunge medarbejdermålinger?
  • Er der særlige former for trivselsmålinger, som virker bedre end andre?
  • Hvad er tendenserne inden for trivselsundersøgelser og MTU?
  • Kan en APV og trivselsundersøgelse slås sammen?
  • Hvordan laver vi et godt opfølgnings- og forankringsarbejde i organisationen?

Oplægsholdere

Morten Birk Olsen fra Arga Survey deler ud af sine mere end 13 års erfaring på området for målinger. Hør ham udfolde forskellige tilgange til det at foretage undersøgelser i organisationer. Morten har udviklet sin egen metode, og har arbejdet sammen med nogle af Danmarks største virksomheder og organisationer.

Chefpsykolog, Louise Dinesen, fortæller om de former for opfølgningsarbejde, som især skaber værdi for medarbejderne og organisationerne. Louise er erhvervspsykolog og har specialiseret sig i metoder til forbedring af psykisk arbejdsmiljø. Hun stiller skarpt på Do’s & Dont’s i arbejdet med målinger. Louise præsenterer brætspillet ”Vend arbejdsmiljøet”, som er et dialogbaseret trivselsspil, som oprindeligt er udviklet i Forsvaret.

Materiale

Du kan downloade materiale fra Morten Birk Olsen HER

Du kan downloade materiale fra Louise Dinesen HER

 

Du kan helt eksklusivt se eller gense hele arrangementet her med alle sine pointer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få gode råd og tips så du er klædt på til arbejdsmarkedet