En bæredygtig fremtid med Newplacement

Af Ida Maria Jiman, Marketing Specialist

I en tid med strategiske forandringer og omstillinger skaber Ardo-koncernen, en global aktør inden for fødevareindustrien, et positivt eksempel for virksomheder, der ønsker at prioritere medarbejdervelfærd og opbygge en mere bæredygtig fremtid under forandringer. Ardo-koncernens strategiske beslutning om at fokusere på salg, kundeservice, marketing og produktudvikling i Danmark og outsource lageraktiviteterne indbefatter afskedigelse af medarbejdere. I denne omstillingsproces har Ardo vist vigtigheden af at tage sig godt af medarbejderne.

Opsigelser er uundgåelige i erhvervslivet

Opsigelser er uundgåelige i erhvervslivet, især når virksomheder står over for strategiske forandringer. Ardo-koncernen illustrerer i denne omstillingsproces vigtigheden af at tage sig godt af medarbejderne, ikke kun som et etisk ansvar, men som en investering i virksomhedens fremtidige succes. Dine opsagte medarbejdere skal ikke ud, men snarere videre og hen imod en ny karriere. Newplacement er derfor vores tilgang til Outplacement. Skabning af bæredygtige fremtidige karriereveje.

Når en dør lukkes med en opsigelse

Når en dør lukkes med en opsigelse, åbnes utallige andre, men de kan være svære at se, når du står med opsigelsen i hånden. Et Newplacementforløb giver medarbejderne støtte og muligheden for at genopfinde sig selv og udforske nye karriereveje. Ardo-koncernen har vist, at de går et skridt videre i at bevare et positivt arbejdsmiljø og opbygge en organisation, der bærer værdien af ansvar over for sine medarbejdere.

Ardo-koncernens brug af Newplacement

Ardo-koncernens brug af Newplacement som en integreret del af deres strategiske omstilling viser, at det er muligt at tage ansvar for medarbejdervelfærd og samtidig åbne døre for nye karrieremuligheder. De investerer i deres opsagte medarbejder, hvilket ikke kun styrker deres sociale ansvar, men også skaber en positiv indflydelse på lokalsamfundet.

Ardo-koncernens tilgang sender et klart signal om deres engagement for en bæredygtig fremtid, og vi er stolte over vores samarbejde.

 

Læs mere om vores Newplacementforløb her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få gode råd og tips så du er klædt på til arbejdsmarkedet