Hjælp dine opsagte medarbejdere videre med Tryghedspuljen

Af Ida Maria Jiman

Hjælp dine opsagte medarbejdere videre med Tryghedspuljen

Du er leder i en kommune eller region og kender alt til kommunale og regionale effektiviseringer, budgetstramninger og nedskæringer. Nu skal du finde besparelserne blandt personalet. Du skal opsige medarbejdere. Medarbejdere, der måske i flere år har været en del af medarbejderstaben.

Økonomisk tilskud med Tryghedspuljen.

Med Tryghedspuljen kan du som leder yde en ekstra indsats overfor medarbejdere, der afskediges som følge af besparelser, organisationsændringer, lukning af institutioner/nedlæggelser af arbejdspladser eller kapacitetsændringer. Tryghedspuljen gør det muligt for dig at hjælpe din opsagte medarbejdere med et professionelt karrieresparringsforløb (outplacementforløb), uden at det belaster økonomien yderligere.

Tilbyd et professionelt karrieresparringsforløb tilpasset din medarbejder.

Vi tilpasser forløbet individuelt til dine opsagte medarbejderes ønsker og behov, så de trygt kan fortsætte karrieren et nyt sted med nye mål.

Fælles for de individuelle forløb er:
–    Alle tilbydes et uforpligtende indledende telefonmøde – og mulighed for at sige til eller fra.
–    Vi følger alle frem til det nye job – og de første 100 kritiske dage ind i jobbet.

Hver 3. kommune samarbejder med Hartmanns, når der skal opsiges.

Hver 3. kommune samarbejder med os om håndtering af opsigelsesprocessen fra start til slut, træning af ledere og tillidsrepræsentanter i Den værdige opsigelse, karrieresparringsforløb (outplacementforløb) til den opsagte og rådgivning før, under og efter opsigelsen.

Vi står klar til at vejlede dig med at søge midlerne via Tryghedspuljen, give dig sparring, svare på spørgsmål eller til at aftale et mødetidspunkt.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få gode råd og tips så du er klædt på til arbejdsmarkedet