Life Sciences og Pharma

Life Sciences og Pharma

Vores mange års nære samarbejde med Life Science virksomheder giver vores konsulenter en exceptionel forståelse for rekruttering, outplacementforløb og udvikling i denne dynamiske industri. Med en dybdegående indsigt i et bredt spektrum af Life Science discipliner leverer vi skræddersyede HR-løsninger præcist tilpasset dine behov.

i er her for at styrke industrien og dine ambitioner med vores dybdegående kendskab og erfaring med branchen. Industrivirksomheder er meget konjunkturafhængige. Vi hjælper med at sikre, udvikle og tilpasse den dygtige arbejdsstyrke, der er nødvendig for at få succes i en branche i hastig forandring.

Optimer din konkurrenceevne gennem vores specialiserede løsninger:

Ansættelse:

Vores erfarne team sikrer, at pharma- og life science-industrien har adgang til prækvalificerede kandidater, der forstår de skrappe produktions- og dokumentationskrav for at sikre produktionens kvalitet. Med års erfaring i rekruttering og specialvikarer af eksperter inden for klinisk udvikling, salg, marketing, kvalitet, logistik og regulatoriske områder, har vores konsulenter en dyb forståelse for processer og specialer på tværs af værdikæden.

Vores konsulenter har med succes rekrutteret kvalificerede medarbejdere til positioner inden for produktudvikling, R&D, produktion, Q&A, forretningsudvikling, salg, regnskab, IT og markedsføring til virksomheder inden for Pharma & Life Science.

Pharma & Life Science er spændende områder, og vi som rekrutteringsbureau har den nødvendige indsigt og forståelse for detaljen. Vi håndterer både faglige kvalifikationer og menneskelige kvaliteter i forhold til virksomhedens behov.

Newplacement:

Forandringer skaber muligheder. Vores Newplacementforløb sikrer en smidig overgang for medarbejdere og virksomheder i en branche i hastig forandring. Vores tilgang kombinerer karriererådgivning og support for at skabe en positiv ny start.

Udvikling:

I en sektor præget af innovation er kontinuerlig udvikling afgørende. Vores skræddersyede udviklingsforløb og foredrag tager højde for branchens dynamik.

Life Sciences og Pharmasektoren stiller store krav, og vi har de rette kompetencer og erfaring til at matche de følgende stillinger:

Laborant

Produktspecialist

Bioanalytiker

QA/RA koordinator

Og flere andre stillinger inden for Life Sciences og Pharma.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få gode råd og tips så du er klædt på til arbejdsmarkedet