Den offentlige sektor og politisk styrede organisationer

Vi har siden 2001 samarbejdet med det offentlige Danmark indenfor vores ydelsesområder rekruttering, Newplacement, Leadership & Change og vikarløsninger.

Med denne erfaring har oparbejdet en omfattende forståelse for de særlige krav og udfordringer, som gør sig gældende i den offentlige sektor og politisk styrede organisationer, som eksempelvis Fagforbund, Universiteter og Styrelser.

Dette inkluderer komplekse organisatoriske strukturer, lovgivningsmæssige krav og behovet for at navigere i relationer mellem arbejdsgivere og ansatte. Vores indsigt i disse aspekter giver os mulighed for at levere skræddersyede løsninger, der imødekommer sektorernes unikke krav.

Rekruttering

Vores målrettede searchproces sikrer præsentationen af de bedste talenter, der kan håndtere specifikke krav og kompleksiteter i det offentlige og politisk styrede organisationer.

Vores proces tager hensyn til dine organisations specifikke proceskrav, lønforhold samt de unikke fordele, der gør det attraktivt at arbejde i det offentlige. Vi arbejder dedikeret for at sikre, at din rekrutteringsproces er optimeret og matcher de særlige behov og krav, der gælder for offentlige og politisk styrede arbejdspladser.

Newplacement

Vi har siden 2007 samarbejdet med kommuner, universiteter, styrelser og fagforeninger, når de har skulle opsige medarbejdere. Vi tilbyder en tilgang til Outplacement, som tager afsæt i den opsagte og gennem individuel rådgivning giver støtte og sparring fra opsagt til godt i gang i det nye arbejde. Det vi kalder Newplacement.

Som primær leverandør til det offentlige, i de seneste udbud, har vi varetaget Newplacementforløb for statslige, regionale og kommunale organisationer.

Leadership & Change

Offentlige og politisk styrede organisationer er ofte defineret af en 2-strenget ledelse i form af en politisk ledelse og en administrativ ledelse. Det gør, at emner som kommunikation, rolle/ansvar og god ledelse bliver hverdagsemner at mestre.

I Actief Hartmanns arbejder vi dagligt med organisationer i spændingsfeltet mellem den 2-strengede ledelse samt medarbejderne og organisationen. Som autoriseret arbejdsmiljøpartner er vi løbende auditeret for vores løsninger samt samarbejder, hvilket er garantien for den værdige og effektfulde indsats.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få gode råd og tips så du er klædt på til arbejdsmarkedet