Rengøringsassistent til private hjem i Odense

Søger du et fleksibel rengøringsjob, hvor du skal bestemmer, hvor mange timer du vil arbejde ugentligt? Så har vi en mulighed til dig!

Om jobbet

Vi har brug for dig, der søger en rengøringsstilling, hvor der er stor fleksibilitet og selvstændighed.

Din arbejdsdag starter på hovedlokationen i Odense, hvor du får dagens ruter udleveret. Derefter kører du i egen bil rundt til forskellige kunder og gør rent. Rengøringsopgaverne er varierende fra sted til sted, men vil altid være beskrevet på forhånd. Det kan bl.a. være rengøring af toiletter, gulvvask, tøjvask eller lign.

Arbejdet bliver altid udført i tidsrummet fra 7.00-16.00, og det er en fordel, hvis du kan træde til med kort varsel, da der bliver efterspurgt en del akut hjælp ifm. sygdom eller ekstra opgaver.

Du kører altid rundt til kunderne i bil, derfor er det et krav, at du både har kørekort og kan stille egen bil til rådighed, som du selvfølgelig bliver kompenseret for.

Vi forventer, at du taler, læser og skriver dansk.

Fordele ved at være vikar hos os

  • Fleksibilitet og medbestemmelse – som vikar bestemmer du selv, hvor og hvornår du vil arbejde.
  • Nærværende konsulent – vi har løbende fokus på din trivsel, hvor vi har en tæt dialog med henblik på det gode samarbejde.
  • Ordnede forhold - som medlem af Vikarbureauernes Brancheforening er der naturligvis styr på dine arbejdsvilkår, og vi følger altid gældende overenskomster.

Klar til at starte – så ansøg nu. Din nye arbejdsdag venter!

Der er opstart løbende, så lyder det som noget for dig? Så skynd dig at søge stillingen allerede i dag!
Vi glæder os til at byde dig velkommen til Actief Hartmanns, hvor du kan gøre en forskel!

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at skrive på emilie.holm@actief-hartmanns eller ringe på 4121 1408 hverdage mellem 8.00-16.00

Søg Stilling
  • Type:
    Vikar
  • Region:
    DK Fyn og øerne
  • Jobnummer
    R1004110
  • Ansøgningsfrist 2024-10-31 23:59:59
  • Kontakt: Emilie Sofie Holm
    eller ring +45 41 21 14 08