H A R T M A N N S       A C A D E M Y

Oplev 2023-programmet – KLIK HER

 

Hartmanns Academy

Din adgang til Danmarks største og stærkeste vidensplatform

Hartmanns Academy er en professionel vidensplatform for ledere og HR. Det er en stærk gruppe bestående af Hartmanns’ kunder og samarbejdspartnere. Formålet med gruppen er at skabe en platform for kompetenceudvikling og videndeling inden for ledelse og arbejdsmarked med fokus på en sund forretning i fremtiden. Hartmanns Academy henvender sig primært til direktører, økonomichefer og ledere inden for HR, salg og marketing.

Anne-Mette Ravn, adm. Direktør i Hartmanns siger:

”For mig er Hartmanns Academy den måske stærkeste vidensplatform og inspirationsnetværk i Danmark for travle professionelle ledere og HR. Vi  samles 3-4 gange årligt i Danmarks Radios flotte koncerthus, hvor vi belyser de vigtigste temaer på ledelses- og HR-dagsordenen netop nu med inspiration fra top kvalificerede anerkendte erhvervsfolk, forskere og videnspersoner. Vi anstrenger os for, at tiden investeret skal give maximalt outcome – og det er vores mål at styrke ledelse og HRs viden og handlekraft indenfor de vigtigste temaer i organisationerne netop nu. Det er berigende at vide, at mange af vores medlemmer går hjem og bruger den inspiration, de har fået – direkte i deres hverdag. Når så få timers intensiv inspiration med nyeste viden og praksis om ledelses- og HR temaer udmønter sig i konkrete positive forandringer i organisationerne – så giver det rigtig meget mening! Medlemskaberne inkluderer en god frokost samt mulighed for at invitere op til seks gæster med henover året. Det skyldes, at vi tror på, at ledelse og HR udvikles i relationer. Og vi ser, at vores kunder bruger det som ”frikvarter” for ledergrupper, kompetenceudvikling for HR afdelinger eller som kundearrangementer for deres kunder”

Konceptet for Hartmanns Academy

Du køber ind på et medlemskab for hele 2023. Der afholdes tre arrangementer om året. Der kommer de stærkeste og mest inspirerende foredragsholdere, der supplerer hinanden inden for dagens emne. Mellem foredragene vil der blive serveret portionsanrettet frokost.

Med medlemskabet får du mulighed for at tage seks gæster med i løbet af året.

Arrangementerne afholdes i DR Byen i København.

Udbytte

  • Du får nyeste viden, forskning og praksis i Ledelse, People & Culture
  • Du kan skabe kunde- og kollegapleje
  • Du bliver kompetenceudviklet
  • Du kan tilbyde dine medarbejdere kompetenceudvikling
  • Du får relationer og netværk

Lokationer

Hartmanns Academy afholdes i det smukke DR Koncerthuset i København. De er eksperter i at skabe trygge events, som lever op til alle corona restriktioner. Du og dine gæster bydes på portionsanrettet frokost og der er frugt, vand, kaffe og te under hele arrangementet.

København
DR Koncerthuset
Ørestads Boulevard 13
2300 København S

Det siger medlemmerne af Hartmanns Academy

Hartmanns Academy er et godt afbræk i hverdagen, hvor man på en spændende og inspirerende måde får ”støvet” sin gamle viden af, eller hvor man får nye og motiverende input om emner, der lige præcis nu er oppe i tiden. Langt de fleste temaer har været inspirerende, ligeså dem som har præsenteret. Rammerne er hyggelige og uformelle, og man har mulighed for at skabe kontakter til områder, man ellers ikke lige ville komme i kontakt med.
Peter Bøving, Manager Human Resources, Emerson Process Management

For mit vedkommende er det spændende foredrag om emner, der er relevante og oppe i tiden. Godt input i en overloadet informationstid.
Allan Nielsen, Kvalitetschef, Sakata Ornamentals Europe A/S

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få gode råd og tips så du er klædt på til arbejdsmarkedet